上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 17

收藏  |  訂閱
2.4k  54.2k

引用:
原帖由 Campenella 於 2010-5-20 11:57 AM 發表 查看引用來源
樴滚之憭思?憒�?憟賭撮頞�犖?�??佗?撠�?摨閧忽憭㚚𢒰嚗𣬚??穃挷撟暹𠯫蝟蓊p?䔶??貉?嚗匤aha

象形文字

院長帶埋我丫,我做assistant
引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-5-20 12:38 PM 發表 查看引用來源
下個月我會去一轉湖南勞教所考察

引用:
原帖由 vanvanv 於 2010-5-20 12:52 PM 發表 查看引用來源

我想想有90分 :smile_39:

在大陸最多人問我係咩人, 香港人唔講, 最多既係問我係唔係韓國人, 都唔知點解 :smile_42:
上次影相個化妝師同我條女講「你男朋友d普通話吾似香港人, 似日本人韓國人」

我估佢既意思系日本人佢地仲要比香港人差. :smile_o03:

引用:
原帖由 vanvanv 於 2010-5-20 12:52 PM 發表 查看引用來源

我想想有90分 :smile_39:

在大陸最多人問我係咩人, 香港人唔講, 最多既係問我係唔係韓國人, 都唔知點解 :smile_42:
你一定巧靚仔....巧多女女同禾講韓國人巧有型巧靚仔......最近企地追緊韓劇:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 笛卡兒 於 2010-5-20 12:03 PM 發表 查看引用來源

佢當我係咩..我就唔知..
我當佢係關心的朋友

不過現在我知我在佢心中,,朋友都不如,
你應該喜歡佢的,只是未表白而已,所以你知道佢去接客就心痛,對嗎:smile_41: :smile_14: :smile_38:

引用:
原帖由 keithlck 於 2010-5-20 12:03 PM 發表 查看引用來源
想愛便愛吧.......:smile_o06: :smile_o06: :smile_o06:  
又咩事咁肉緊呀:smile_27:

引用:
原帖由 KevinPo 於 2010-5-20 12:57 PM 發表 查看引用來源

上次影相個化妝師同我條女講「你男朋友d普通話吾似香港人, 似日本人韓國人」

我估佢既意思系日本人佢地仲要比香港人差. :smile_o03:
我地原來係同鄉 :smile_o03:

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-5-20 12:06 PM 發表 查看引用來源
只有我一人應戰:smile_o02:
齊人之福:smile_o06:

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-5-20 12:57 PM 發表 查看引用來源
你一定巧靚仔....巧多女女同禾講韓國人巧有型巧靚仔......最近企地追緊韓劇:smile_30: :smile_30:
y兄好多謝你安慰我 :smile_o03:

引用:
原帖由 Campenella 於 2010-5-20 11:45 發表 查看引用來源
夜場找真水真系超高難度,不竟佢地系夜場工作都系為搵錢生活,而且我覺得佢地比一般去夜場玩的香港人理智

金兄,佢係响正骨做的,唔知跟邪骨有冇分別

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆