上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 15

收藏  |  訂閱
1.5k  32.1k

引用:
原帖由 keithlck 於 2010-5-6 09:49 AM 發表 查看引用來源
公司樓下有間......有時都會去飲番杯.....又有靚靚OL睇.......:smile_47:
朝早忍杯痕政咖啡,望下靚靚0L心情爽哂

引用:
原帖由 vanvanv 於 2010-5-6 09:59 AM 發表 查看引用來源
早晨各位大哥, 我來一杯捷榮咖啡沖濟先 :smile_34:
忍碗豆漿+條油條實際喎

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-5-6 10:03 AM 發表
朝早忍杯痕政咖啡,望下靚靚0L心情爽哂
一般都係祕書沖.....間中都會出黎偷跳........

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-5-6 09:29 AM 發表 查看引用來源
巨頭哥,  尾場正如我所料,爆個唏巴爛.....得隻大紅人:smile_13:
早晨各位!!!:smile_38: Y兄..我2x3 $40PQ R4--2-1,9 尾場11--13,14,WP2X3 2 & 11 睇到我心狂跳..最後謝了:smile_27: :smile_27:

引用:
原帖由 keithlck 於 2010-5-6 10:08 AM 發表 查看引用來源

一般都係祕書沖.....間中都會出黎偷跳........
佢轉身出去時你有冇搲下佢羅友呀?:smile_47:

我見到你地兩個係度互吹,我眼泛淚光了...

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-5-6 10:21 AM 發表
互吹???

引用:
原帖由 巨頭 於 2010-5-6 10:14 AM 發表 查看引用來源

早晨各位!!!:smile_38: Y兄..我2x3 $40PQ R4--2-1,9 尾場11--13,14,WP2X3 2 & 11 睇到我心狂跳..最後謝了:smile_27: :smile_27:
R7  大智彗做胆跑第三,腳中哂 四百七元Q

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-5-6 10:21 AM 發表
咁你想唔想吹呀????

引用:
原帖由 keithlck 於 2010-5-6 10:28 AM 發表 查看引用來源

互吹???
今晚上去比飯盒吹:smile_47:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆