上一頁下一頁
發新話題

徵新朋友 18-88 ( office hour 11 - 6) 最好係囡

收藏  |  訂閱
1.5k  28.4k

引用:
原帖由 風箏 於 2009-8-12 04:54 PM 發表 查看引用來源

好呀好呀, 等你call me啦:smile_38:
你會唔會....到時唔係放風箏, 係放飛機架...........:smile_13:

引用:
原帖由 仰慕者 於 2009-8-12 04:57 PM 發表 查看引用來源

重點 ~ :smile_38:
做乜你咁衰笑人架:smile_30:

引用:
原帖由 風箏 於 2009-8-12 05:01 PM 發表 查看引用來源

請問咩叫 一哥xx飯 呀:smile_41:
xx 即係 xx 囉 :smile_30:

引用:
原帖由 仰慕者 於 2009-8-12 04:59 PM 發表 查看引用來源

風箏一定唔係 xx 啦 ~ :smile_44:
你話知啦....
咩係xx呀:smile_27:

引用:
原帖由 細雨紛飛 於 2009-8-12 04:56 PM 發表 查看引用來源
如果妳你女佢地點會放過妳呀 :smile_30:
我敢講句妳要確定妳唔係 一哥 xx 飯先好 , 唔係妳有排受呀 , 雖然唔關我事, 不過佢地係唔會講既 :smile_30:
真係....要睇兩次先明..........:smile_27:
淨係講.....豬扒.....咪得囉........:smile_42:

引用:
原帖由 Purple_Dino 於 2009-8-12 04:57 PM 發表 查看引用來源

幾時呀....??
不如....聽晚篤波.......:smile_13:
都可以....聽日電聯la:smile_o01:

引用:
原帖由 Purple_Dino 於 2009-8-12 05:01 PM 發表 查看引用來源

你會唔會....到時唔係放風箏, 係放飛機架...........:smile_13:
如果我話去就一定去架啦:smile_45:

引用:
原帖由 風箏 於 2009-8-12 05:02 PM 發表 查看引用來源

你話知啦....
咩係xx呀:smile_27:
我想代佢地問下妳幾多歲呀 :smile_40:

引用:
原帖由 細雨紛飛 於 2009-8-12 05:02 PM 發表 查看引用來源
xx 即係 xx 囉 :smile_30:
咁一哥姐係咩呀:smile_41:

引用:
原帖由 風箏 於 2009-8-12 05:01 PM 發表 查看引用來源

請問咩叫 一哥xx飯 呀:smile_41:
大x樂  一哥xx飯 ...

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆