上一頁下一頁
發新話題

【包皮專區】 - 包皮問題請集中於此發問 (Part 3)

收藏  |  訂閱
3.0k  445.4k

引用:
原帖由 2等天使 於 2010-2-24 11:14 PM 發表 查看引用來源
其實有兩個情況架喎
1.係因為包皮未開晒而開頭有少少脹+亂射, 但中段就會正常番...呢種情況係正常, 唔駛割的(將個包皮反出黎或者反前就可以解決~但係好多男仔做錯左就係鍊住前面卒幾下~唔work的)
2.因為真係包皮過 ...
我真係包皮過窄而導致每一次去廁所都攪到脹卜卜咁
醫生睇住我屙尿...確定我要割...

引用:
原帖由 大千金 於 2010-2-23 12:14 PM 發表 查看引用來源
同大家報告一吓個進度先,個傷口好得7788,早上扯起都唔會再扯住痛,都算係咁啦
Ching..我都做完Laser ar....你第幾日呀? 交流吓進度呀~~

如果唔想做手術解唔解決到過緊
我淨係反到1/5
最盡
日日反D係咪解決到?
反幾多下先得?

今日拆開沙布見返細路一面,同之前啲師兄講既一樣,個樣真係好核突,希望可以快啲好返!唉~~要開始最麻煩既護理期啦,千其唔好有咩事啦!!!!!

請問CHING傳統同LASER收費大約幾多?

又想問問各位ching...你地幾時先開始正常沖涼? 我好驚淋到個傷口會痛到嘔呀~

引用:
原帖由 twiceonly 於 2010-2-25 11:45 PM 發表 查看引用來源

我真係包皮過窄而導致每一次去廁所都攪到脹卜卜咁
醫生睇住我屙尿...確定我要割...
哦...咁你以前痾尿會唔會唔舒服?

引用:
原帖由 kelvinkent1 於 2010-2-26 05:53 PM 發表 查看引用來源
如果唔想做手術解唔解決到過緊
我淨係反到1/5
最盡
日日反D係咪解決到?
反幾多下先得?
勤d 反, 就可以避這一刀

引用:
原帖由 ImAlive 於 2010-2-26 03:05 AM 發表 查看引用來源

Ching..我都做完Laser ar....你第幾日呀? 交流吓進度呀~~
我做完手術都第3星期GA LA, 係開頭1-2個星期比較麻煩少少,因早上扯起有少少痛,好彩醫生都開定D藥比我等D反應少咗,如果唔係就無得瞓LU
另外,我反完醫生到拆紗布後就已開始沖涼GA LA,不過沖涼時係個頭唔係好慣,傷口就無乜特別痛喎,
不過你記得護理反過傷口喎.........
ching......你做完第幾日呀?

引用:
原帖由 大千金 於 2010-2-25 02:38 PM 發表 查看引用來源

我都同你一樣未去做之前都係好驚:smile_13:
但而家做咗原來唔洗咁驚,不過都好難講,未試係咁GA LA,始終都係一個手術,
仲要係幫細老做喎!!!!!!!!!

成個過程都好簡單,先見醫生,再做手術

醫生會詳細解 ...
因為包皮反唔倒出來清潔,好易發炎同藏咗D念珠菌,搞到老婆都,所以咪要做囉:')

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆