上一頁下一頁
發新話題

誠徵36或以上單身男士, 做朋友,伴侶或渴望建立家庭生活均可(不要sp)

收藏  |  訂閱
1.5k  32.9k

引用:
原帖由 li.hung 於 2009-7-28 08:43 AM 發表 查看引用來源
早晨
]

:smile_o15::smile_o15:你和johnny 唔需要上班:smile_41::smile_41:

Morning Michelle

引用:
原帖由 ccmhkg 於 2009-7-28 08:56 AM 發表 查看引用來源
Morning Michelle
早..............:smile_o15::smile_o15:

引用:
原帖由 michelle227 於 2009-7-28 08:58 AM 發表 查看引用來源

早..............:smile_o15::smile_o15:
so......early to see you here....wish you have a nice day

引用:
原帖由 michelle227 於 2009-7-28 08:55 AM 發表 查看引用來源
]

:smile_o15::smile_o15:你和johnny 唔需要上班:smile_41::smile_41:
要呀.食完嘢出門口.15分钟車程很快嘅

引用:
原帖由 li.hung 於 2009-7-28 09:08 AM 發表 查看引用來源
要呀.食完嘢出門口.15分钟車程很快嘅
taxi .........:smile_41::smile_41:

我不是經常係到. 或者你再多分d , 比個pm 我.

HI,MICHELLE

真係好難撞到你

引用:
原帖由 michelle227 於 2009-7-27 11:21 PM 發表 查看引用來源
我發覺 如果我放開 我會開心好多:smile_46: :smile_46:
有時, 會唔開心, 見到fd 和同學都一一和男友結婚了, 但自己就不好彩

心想, 同學和fd 不是一定比自己好, 自己亦無甚麼大缺憾, 諗諗下就會好唔奮氣, 好不開 ...
good! 加油啊, 支持你啊,
咁想就好了,你好快就會找到你希望的了

引用:
原帖由 michelle227 於 2009-7-28 09:16 AM 發表 查看引用來源

taxi .........:smile_41::smile_41:

我不是經常係到. 或者你再多分d , 比個pm 我.
好呀.有時間我會多啲上黎攞多啲分.唉呀,就够鐘食飯添,執好啲嘢先,:smile_15: :smile_15:

Hi, Michelle

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆