上一頁下一頁
發新話題

始終都係回歸黑洞好 7月11,13,18,25日

收藏  |  訂閱
1.5k  38.5k

引用:
原帖由 whwhfun 於 2009-7-7 07:09 PM 發表 查看引用來源

有你沙兄簽名就得啦, 下次我同你影埋幅合照, 要黎身傍身, 有冇qq囡彈d黎玩下呀~.~:smile_40:
要有清明上河圖:smile_o14:

引用:
原帖由 whwhfun 於 2009-7-7 07:09 PM 發表

有你沙兄簽名就得啦, 下次我同你影埋幅合照, 要黎身傍身, 有冇qq囡彈d黎玩下呀~.~:smile_40:
我迟D搞个摆门扼下D傻仔影相团:smile_38:
QQ女5系弹架...系自动送上门比我叼架:smile_30:

引用:
原帖由 ee大笨象 於 2009-7-7 07:11 PM 發表
要有清明上河圖:smile_o14:
等D...QQ女慢慢睇清楚:smile_38:

引用:
原帖由 香港沙兄 於 2009-7-7 07:15 PM 發表 查看引用來源

我迟D搞个摆门扼下D傻仔影相团:smile_38:
QQ女5系弹架...系自动送上门比我叼架:smile_30:
都好播, 淨係d公仔都夠呃d傻仔啦,:smile_30:

點解我冇既, 偷偷比d no.黎呀~~:smile_44:

引用:
原帖由 whwhfun 於 2009-7-7 08:06 PM 發表

都好播, 淨係d公仔都夠呃d傻仔啦,:smile_30:

點解我冇既, 偷偷比d no.黎呀~~:smile_44:
下次带你买茶叶:smile_38:再买下参容海味:smile_38:

引用:
原帖由 香港沙兄 於 2009-7-7 08:12 PM 發表 查看引用來源

下次带你买茶叶:smile_38:再买下参容海味:smile_38:
我唔去呢d地方架, 唔好當我水魚啦~~:smile_45: :smile_40:

引用:
原帖由 whwhfun 於 2009-7-7 08:24 PM 發表

我唔去呢d地方架, 唔好當我水魚啦~~:smile_45: :smile_40:
係5係水魚鬼知呀~~~:smile_38:

引用:
原帖由 香港沙兄 於 2009-7-7 08:46 PM 發表 查看引用來源

係5係水魚鬼知呀~~~:smile_38:
貢又係, 下次去買龍并先~~:smile_45:

引用:
原帖由 whwhfun 於 2009-7-7 08:50 PM 發表

貢又係, 下次去買龍并先~~:smile_45:
放心~~~
一团一团带去买

今次要带D傻仔买香片:smile_o01:

我都回歸啦:smile_o15:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆