上一頁下一頁
發新話題

【夜遊館】~徵一班鍾意傾計既男/女性朋友~(part 33)祝6月29日 奸妃生日快樂..

收藏  |  訂閱
1.5k  31.4k

引用:
原帖由 kjill39 於 2009-6-29 06:29 PM 發表 查看引用來源

小妹同yy都打麻雀架以我所知.
雀仔我就唔知了...想識佢好easy, 一陣佢黎到同佢講野lor. 咁就識倒架啦! hahhaaa
咁我想識你呢~:smile_o06:

引用:
原帖由 kaiching 於 2009-6-29 06:29 PM 發表 查看引用來源

唔係呢個~係你個先啱~:smile_o06:
其實係有好多天水圍既街坊在小鬼度傾傾下計先知係街坊,
所以大家都提意出個post集中一齊咁囉:smile_o01:

引用:
原帖由 yy5594 於 2009-6-29 06:31 PM 發表 查看引用來源
所以大家都提意出個post集中一齊咁囉:smile_o01:
原來係咁~
唔通小鬼前生係天水圍鬼~
引到咁多天水圍人返黎~:smile_o01:

引用:
原帖由 kaiching 於 2009-6-29 06:31 PM 發表 查看引用來源

咁我想識你呢~:smile_o06:
而家識左啦! 你好, 我叫阿蕉呀...

引用:
原帖由 kaiching 於 2009-6-29 06:31 PM 發表 查看引用來源

你真係好老細~:smile_o06:
都係小丸子印花咋

引用:
原帖由 yy5594 於 2009-6-29 06:31 PM 發表 查看引用來源
我唔係你街坊.. 咁我以後唔入去了:smile_24:

突然好死眼訓添~~~~~~~~

引用:
原帖由 kaiching 於 2009-6-29 06:32 PM 發表 查看引用來源

原來係咁~
唔通小鬼前生係天水圍鬼~
引到咁多天水圍人返黎~:smile_o01:
我都係上星期一定二先開第一回

不如過去我個鋪度傾啦

引用:
原帖由 kjill39 於 2009-6-29 06:33 PM 發表 查看引用來源

我唔係你街坊.. 咁我以後唔入去了:smile_24:
但係你係我衰婆喎:smile_o01:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆