上一頁下一頁
發新話題

分享人妻 p604 泰國Villa最新情況!

收藏  |  訂閱
9.1k  4.6m

回覆 9070# 最錫我老婆 的帖子

咁你同你老婆仲有冇搞?

近年成日同人妻攪,老婆有冇詐型話你少交功課🥺🥺

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2024-6-25 05:15 發表 查看引用來源
我冇特別氹喎,撞彩,我諗佢誤會咗我意思。嗰日我吊得佢溫柔,可能喺旅行啦,又對住個好平靜同好靚嘅河景。所以嗰日我哋好似好浪漫好纏綿咁做,我根本冇特別諗過我淨係好簡單咁話"好撚舒服, 真係唔想掹出嚟"
我純粹只係講緊話 ...
咁好呀!😬

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2024-6-25 05:15 發表 查看引用來源
我冇特別氹喎,撞彩,我諗佢誤會咗我意思。嗰日我吊得佢溫柔,可能喺旅行啦,又對住個好平靜同好靚嘅河景。所以嗰日我哋好似好浪漫好纏綿咁做,我根本冇特別諗過我淨係好簡單咁話"好撚舒服, 真係唔想掹出嚟"
佢應該諗過係安全期所以先畀你內射

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2024-6-24 15:12 發表 查看引用來源
泰國trip玩完啦,轉咗去villa嗰邊之後無論電話咭或者villa入面個個wifi都好廢,上親嚟都load得好慢所以我索性放棄咗。返到嚟香港頭嗰幾日梗係要做嘢追返啲客同全心全意陪返老婆幾日餵吓妻㗎啦,所以冇上到嚟。

宜家有啲時 ...
第三張相簡直係神之作品,  

美態, 動態, 遐想....有齊

引用:
"佢竟然開到口叫我喺入面射".....................E句說話簡直係超級偉哥, CHING 戰鬥力, 勁力, 速度即時加了 N 倍

之後旅程時間都係中出 ?

中岀無限love……

第三張相真係天花板級數 , 睇到鮑邊d精 , 師兄超勁 ! 真頭係大家既偶像

ching 有無嘗試開發矇眼?
引用:

我估未, 如果開發左, 師兄應該有相比我地睇

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆