上一頁下一頁
發新話題

分享人妻 p604 泰國Villa最新情況!

收藏  |  訂閱
9.1k  4.6m

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2024-6-24 15:12 發表 查看引用來源
泰國trip玩完啦,轉咗去villa嗰邊之後無論電話咭或者villa入面個個wifi都好廢,上親嚟都load得好慢所以我索性放棄咗。返到嚟香港頭嗰幾日梗係要做嘢追返啲客同全心全意陪返老婆幾日餵吓妻㗎啦,所以冇上到嚟。

宜家有啲時 ...
師兄好勁

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2024-6-24 15:12 發表 查看引用來源
泰國trip玩完啦,轉咗去villa嗰邊之後無論電話咭或者villa入面個個wifi都好廢,上親嚟都load得好慢所以我索性放棄咗。返到嚟香港頭嗰幾日梗係要做嘢追返啲客同全心全意陪返老婆幾日餵吓妻㗎啦,所以冇上到嚟。

宜家有啲時 ...
我見到白色嘅丁力😍

引用:

宜家有啲時 ...
師兄,三張相都好精彩,由其是第三張,睇到我都扯旗,好想立刻除衭屌佢。
人妻幾時開始比你中出佢?

個故事都正~
多謝師兄分享

話時話阿嫂見肚, 知道仔定囡未?

流住自己啲嘢嚟影,呢張相果然係成功之作!終於等到ching你回歸更新喇
引用:

宜家有啲時 ...

引用:

宜家有啲時 ...
師兄真係冇得頂,期待下個update!

真係冇得頂!師兄好嘢!

人妻咁好比你中岀……

引用:

宜家有啲時 ...
中出人妻?? 勁呀c兄,點樣氹掂佢比你中出架?

我冇特別氹喎,撞彩,我諗佢誤會咗我意思。嗰日我吊得佢溫柔,可能喺旅行啦,又對住個好平靜同好靚嘅河景。所以嗰日我哋好似好浪漫好纏綿咁做,我根本冇特別諗過我淨係好簡單咁話"好撚舒服, 真係唔想掹出嚟"
我純粹只係講緊話佢好好吊,我好舒服唔想射住咁解。可能佢誤會咗我意思,以為我唔想掹出嚟射,就同我講"你射入面啦" 😂

聽到我都呆咗吓,咁嗰個moment,佢竟然開到口叫我喺入面射,就唔理咁多㗎啦。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆