上一頁下一頁
發新話題

分享人妻 p604 泰國Villa最新情況!

收藏  |  訂閱
9.1k  4.6m

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2024-6-10 14:17 發表 查看引用來源
正所謂影開有條路,當一個人成功做到一樣嘢,你就會壯大咗個膽,覺得做到一次,就會做到第二次,第三次,第四次都唔會出事,以人妻咁小心嘅性格,我好可能真係喺到玩緊火,但係呢個正正就係我宜家嘅心態。

尋日朝早瞓醒morning Q,人妻 ...
師姐正呀,呢輯相真係好有幻想呀,下次我都要努力偷影回饋樓主先😂😂

引用:
原帖由 YLHK 於 2024-6-10 21:00 發表 查看引用來源

係呀,記得第一次上去係用佢既套,我仲記得人妻係床頭拎比我,之後都無咩用過到依家
咁正吖!唔用套真係正好多!😬
第一次上去屌咗幾多Q?😉

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-6-10 21:07 發表 查看引用來源
咁正吖!唔用套真係正好多!😬
第一次上去屌咗幾多Q?😉
果時仲後生,通常都3Q仲要餵到佢飽飽,依家去執一次佢都話黎3,4次架

引用:
原帖由 YLHK 於 2024-6-10 21:24 發表 查看引用來源

果時仲後生,通常都3Q仲要餵到佢飽飽,依家去執一次佢都話黎3,4次架
師兄咁勁,佢肯定飽啦!😬

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2024-6-10 14:17 發表 查看引用來源
正所謂影開有條路,當一個人成功做到一樣嘢,你就會壯大咗個膽,覺得做到一次,就會做到第二次,第三次,第四次都唔會出事,以人妻咁小心嘅性格,我好可能真係喺到玩緊火,但係呢個正正就係我宜家嘅心態。

朝早影嘅女上更有mood👍🏻連c 眼都影得一清二楚🤪希望樓主個trip 唔好完造福下我地🤤

勁呀, 師兄!仲有冇其他圖

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-6-10 22:23 發表 查看引用來源
師兄咁勁,佢肯定飽啦!😬
師兄其實唔係我勁,我覺得係人夾人既,我唔算太大太勁,咁啱佢又係比較窄既人,所以造就出黎咁既效果

引用:
原帖由 YLHK 於 2024-6-11 07:43 發表 查看引用來源

師兄其實唔係我勁,我覺得係人夾人既,我唔算太大太勁,咁啱佢又係比較窄既人,所以造就出黎咁既效果
咁正呀,難得仲咁窄!佢係咪之前好少做?😉

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-6-11 07:53 發表 查看引用來源
咁正呀,難得仲咁窄!佢係咪之前好少做?😉
一黎手數少,好似係同老公前都係兩三個ex,二黎佢開刀生既,每次扑野都好似扑緊處咁

引用:

師兄好波👍,可以令佢冇戒心咁偷影
睇完人妻正面真係覺得師兄有👀光,有波有囉有排玩😍

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆