上一頁下一頁
發新話題

分享人妻 p604 泰國Villa最新情況!

收藏  |  訂閱
9.1k  4.6m

回覆 9010# 最錫我老婆 的帖子

身材正👍🏻影嘅角度更正…好有入袋感🤭🤭🤤

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 10-6-2024 14:17 發表 查看引用來源
正所謂影開有條路,當一個人成功做到一樣嘢,你就會壯大咗個膽,覺得做到一次,就會做到第二次,第三次,第四次都唔會出事,以人妻咁小心嘅性格,我好可能真係喺到玩緊火,但係呢個正正就係我宜家嘅心態。

尋日朝早瞓醒morning Q,人妻 ...
嗰幾張扑嘢中的照好嗱正😍另外兩張全裸照重正,波波好靚,睇埋少少毛毛又到靚腳趾😍而最尾嗰張長裙照嚟番個埋尾🥰師兄有膽量得嚟又有心思,勁💪🏾😆

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2024-6-10 14:17 發表 查看引用來源
正所謂影開有條路,當一個人成功做到一樣嘢,你就會壯大咗個膽,覺得做到一次,就會做到第二次,第三次,第四次都唔會出事,以人妻咁小心嘅性格,我好可能真係喺到玩緊火,但係呢個正正就係我宜家嘅心態。

人妻個pat真係冇得頂,又大又圓,好好肉地!仲要肯咁玩女上,可能比你睇住妹妹來插,真係好有代入感!對波亦拍得好正,人妻身材幾好。師兄技術越來越勁!😬

呢幅相真係正,感受到C兄你搵命博為大家謀福利😆,人妻身材平均,波形好靚👍🏼

我以前個人妻SP都係我個客😊
引用:
原帖由 YLHK 於 2024-6-8 17:16 發表 查看引用來源

其實佢算係我公司個客,咁大家負責跟野所以有電話,就可以溝。。。通

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2024-6-10 14:17 發表 查看引用來源

師兄真係好勁!男人典範😂
咁都俾你影到咁清楚嘅正面,非常值得嘉許!

人妻對波都真係幾正
引用:

高炒影相真係無敵正,樓主好幸福

引用:
原帖由 88yes 於 2024-6-10 17:01 發表 查看引用來源
我以前個人妻SP都係我個客😊
咁你仲有無keep住玩先😆

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-6-9 22:17 發表 查看引用來源
咁就預咗上到去就可以砌啦!😬
係呀,記得第一次上去係用佢既套,我仲記得人妻係床頭拎比我,之後都無咩用過到依家

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆