上一頁下一頁
發新話題

分享人妻 p604 泰國Villa最新情況!

收藏  |  訂閱
9.1k  4.6m

回覆 8902# 最錫我老婆 的帖子

我最鍾意玩69時偷影個閪

引用:
原帖由 YLHK 於 2024-6-7 19:31 發表 查看引用來源
我認無追post,可唔可以話我知呢條人妻副線可以由邊度睇返😂😂
追返樓主既近況,同我都有d似,我就係初初老婆都仲好肯搞野,但依家已經唔太想搞,成日話攰呀各樣藉口,好在生完都keep到身材,而我自己係結婚果年都有個人妻既sp keep到依家,可以話keep左10年,雖然人妻sp唔係好好身材,少少肥,但起碼又聽話又肯服侍我,同佢搞好享受,但同老婆搞依家就反而變得難受。。。。。

引用:
原帖由 YLHK 於 2024-6-8 08:47 發表 查看引用來源
追返樓主既近況,同我都有d似,我就係初初老婆都仲好肯搞野,但依家已經唔太想搞,成日話攰呀各樣藉口,好在生完都keep到身材,而我自己係結婚果年都有個人妻既sp keep到依家,可以話keep左10年,雖然人妻sp唔係好好身材,少少肥,但起碼 ...
Keep到10年都好勁好難得,你個SP都係人妻?

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-6-8 08:57 發表 查看引用來源
Keep到10年都好勁好難得,你個SP都係人妻?
係呀,佢老公係大陸做野🤭🤭

引用:
原帖由 YLHK 於 2024-6-8 13:39 發表 查看引用來源
係呀,佢老公係大陸做野🤭🤭
咁佢哋好少做?

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-6-8 13:50 發表 查看引用來源
咁佢哋好少做?
又係因湊仔問題多磨擦,所以無咩感情

引用:
原帖由 YLHK 於 2024-6-8 16:27 發表 查看引用來源
又係因湊仔問題多磨擦,所以無咩感情
好多夫妻都係咁,所以好多人妻先偷食!咁你哋係點識?

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-6-8 16:51 發表 查看引用來源
好多夫妻都係咁,所以好多人妻先偷食!咁你哋係點識?
之前我都有分享同佢經歷出黎
之前做野識既,吹下水撩下撩下就得米

引用:
原帖由 YLHK 於 2024-6-8 16:52 發表 查看引用來源

之前我都有分享同佢經歷出黎
之前做野識既,吹下水撩下撩下就得米
同事近水樓台,更加容易得米!😬

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-6-8 16:54 發表 查看引用來源
同事近水樓台,更加容易得米!😬
其實佢算係我公司個客,咁大家負責跟野所以有電話,就可以溝。。。通

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆