上一頁下一頁
發新話題

徵各方好男好女交個朋友傾下計, 有緣入黎聚聚^..^(63)

收藏  |  訂閱
1.5k  30.1k

引用:
原帖由 lovevk 於 2009-5-23 04:23 PM 發表

係喎, 西人:smile_o01:
講個秘密你知, 我覆佢果段野,
即係lalala......係有人教我架:smile_o13:
邊個? 野豬哩?

引用:
原帖由 wannabe 於 2009-5-23 04:28 PM 發表

岩岩睇到
個heading幾岩佢丫 ... 就咁唔錯
叫人開鋪自己唔開
比人咁叫呢D叫抵死 :smile_o11:
你估佢幾時先睇到丫啦:smile_o11:
叫我粉腸, 從來無人敢叫我, 間舖一日係度, 一日都有排玩:smile_o01:

引用:
原帖由 iris_yan 於 2009-5-23 04:29 PM 發表

vk返黎喇..:smile_30:
我?!我...尋日先玩完..
咁咪好囉, 終於有得反, 但你好似要溫豬喎, 仲上黎:smile_45::smile_30:

引用:
原帖由 iris_yan 於 2009-5-23 04:29 PM 發表

vk返黎喇..:smile_30:
我?!我...尋日先玩完..
去邊度玩丫? 開唔開心0者?
但又唔預理我地 :smile_45:

引用:
原帖由 lovevk 於 2009-5-23 04:31 PM 發表

你估佢幾時先睇到丫啦:smile_o11:
叫我粉腸, 從來無人敢叫我, 間舖一日係度, 一日都有排玩:smile_o01:
佢走左喇...:smile_13:
vk:smile_38: .....好大雨呀:smile_38:

引用:
原帖由 wannabe 於 2009-5-23 04:29 PM 發表

我呢邊都糸 ... :smile_27:
我去度邊落到邊
咁大鑊:smile_13:
有人幫我係度整番屋裡面d野

引用:
原帖由 lovevk 於 2009-5-23 04:32 PM 發表

咁咪好囉, 終於有得反, 但你好似要溫豬喎, 仲上黎:smile_45::smile_30:
有咩比我溫呀?!:smile_38: :smile_30:
想溫下張床

引用:
原帖由 wannabe 於 2009-5-23 04:30 PM 發表

邊個? 野豬哩?
是但啦:smile_44::smile_30:

引用:
原帖由 wannabe 於 2009-5-23 04:32 PM 發表

好難預你喎, 你反黎我帶你去反囉:smile_38::smile_38::smile_30:

引用:
原帖由 wannabe 於 2009-5-23 04:32 PM 發表

你都冇出現...點預你喎:smile_13: :smile_30: 下次丫...
食飯..篤波...

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆