上一頁下一頁
發新話題

不徵18-88任何的朋友(part18)

收藏  |  訂閱
1.0k  25.4k

現在妳的目的已達到,我已失去我的最愛
請問妳有沒有告訴給妳男朋友知妳的行為:smile_41:

引用:
原帖由 080709 於 2009-6-3 10:50 PM 發表 查看引用來源
點解:smile_22: 我可以咁講,網上無一個人全是講真話,我不出聲並不代表我是小男人、我也不能容忍其他人對我朋友的不敬。雖然我連後一個朋友都失去,我想叫醒小天使諗清楚自已有無做錯:smile_22: 雖然我已是大輸家 ...
你仲未輸!!!!

一敗塗地:smile_39:
引用:
原帖由 道地烏龍茶 於 2009-6-3 11:04 PM 發表 查看引用來源

你仲未輸!!!!

引用:
原帖由 080709 於 2009-6-3 11:00 PM 發表 查看引用來源
現在妳的目的已達到,我已失去我的最愛。
請問妳有沒有告訴給妳男朋友知妳的行為:smile_41:
男仔同女仔唔同!!而家男仔唔知,可能對佢並唔係好事!
當佢地愛到海夫石爛果時先爆出嚟咪重傷心!!:smile_o03::smile_o03:

現在我最傷心:') :') :')她成 功
引用:
原帖由 道地烏龍茶 於 2009-6-3 11:08 PM 發表 查看引用來源

男仔同女仔唔同!!而家男仔唔知,可能對佢並唔係好事!
當佢地愛到海夫石爛果時先爆出癧咪重傷心!!:smile_o03::smile_o03:

引用:
原帖由 080709 於 2009-6-3 11:08 PM 發表 查看引用來源
一敗塗地:smile_39:  
何必同佢一般見識,係依度俾佢講贏咗又點!!佢講贏咗有獎,但我覺得佢係寂寞先講人地,通常係果d寂寞之人由唔抵得人地先講!!:smile_o04::smile_o04:

我一無所有 :smile_42:
引用:
原帖由 道地烏龍茶 於 2009-6-3 11:12 PM 發表 查看引用來源

何必同佢一般見識,係依度俾佢講贏�又點!!佢講贏�有獎,但我覺得佢係寂寞先講人地,通常係果d寂寞之人由唔抵得人地先講!!:smile_o04::smile_o04:

引用:
原帖由 080709 於 2009-6-3 11:10 PM 發表 查看引用來源
現在我最傷心:') :') :')她成 功
你越傷心佢咪越開心!!

等佢開心:smile_13:
引用:
原帖由 道地烏龍茶 於 2009-6-3 11:14 PM 發表 查看引用來源

你越傷心佢咪越開心!!

引用:
原帖由 080709 於 2009-6-3 11:13 PM 發表 查看引用來源
我一無所有 :smile_42:  
什麼一無所有,,你咪玩啦!!而家先係睇好野時間,,佢有好多好多假人假義的人係佢果邊,佢果邊果d人全陪都信唔過!!
佢仲攰啦,,成日要披着羊皮做人

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆