上一頁下一頁
發新話題

誠徵28-40歲0既男女朋友~you are welcome ^^[PART 10]

收藏  |  訂閱
1.5k  40.0k

引用:
原帖由 MATHES232 於 8/6/2009 03:29 PM 發表 查看引用來源

小天使,我來see 一see,線上見一見

絕對歡迎蓉兒入黎啦~
友誼有如燭光,當四週漆黑之際最為顯亮。 ──這是西諺說的~

引用:
原帖由 驀然回首 於 8/6/2009 03:05 PM 發表 查看引用來源
又來搵月影呀
驀然師兄~
外表往往與事實不符,世人卻容易被外表的裝飾所欺騙。──這是莎士比亞說的~

飄逸的微風,像看不見的手指,在我的心靈上彈奏著美妙的音樂。小天使早

引用:
原帖由 驀然回首 於 9/6/2009 08:11 AM 發表 查看引用來源
飄逸的微風,像看不見的手指,在我的心靈上彈奏著美妙的音樂。小天使早   
感謝驀然兄送給小天使這特別而美妙的問好啊~ 心靈妙韻,猶如天籟之音,倍感悠然舒懷~

:smile_o15: hi!morning^^

早晨呀..我又嚟趁吓熱鬧...撐妳場先...不過我熟過籠喎....少少超齡...得冇..?:smile_13:

引用:
原帖由 628kk 於 9/6/2009 08:41 AM 發表 查看引用來源
:smile_o15: hi!morning^^
KK :smile_o15: 早晨啦~

引用:
原帖由 大宅男 於 9/6/2009 09:30 AM 發表 查看引用來源
早晨呀..我又嚟趁吓熱鬧...撐妳場先...不過我熟過籠喎....少少超齡...得冇..?:smile_13:
早晨:smile_o15:  你間屋好大好大0架~ 所以叫大宅男......
熟過籠唔緊要~ 咪唔好似熟賣熟就得喇~

回覆 898# 的帖子

..人人常歡笑...:') 不要眼淚掉...時常懷希望...:smile_14: 不必心暗叫..大宅男=>..大=年紀大...宅=>成日踎系屋企..男=>雄性....:smile_34:

小天使. 你整食物好難食.   

找你負氣. :smile_55:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆