上一頁下一頁
發新話題

誠徵可愛女生做女性朋友(part 5)

收藏  |  訂閱
1.5k  37.5k

引用:
原帖由 靈慾緊扣 於 2009-7-20 12:02 AM 發表 查看引用來源

:smile_o13:  放工返黎拿?? 辛唔辛苦呢今日??
今日係呢幾日最好..不過對腳痛囉:smile_o03:

引用:
原帖由 bee_1437 於 2009-7-20 00:06 發表 查看引用來源
今日係呢幾日最好..不過對腳痛囉:smile_o03:
:smile_o04:  妳做 SALES?? 要企成日?? 仲要著HIGH-HEEL?

引用:
原帖由 靈慾緊扣 於 2009-7-20 12:07 AM 發表 查看引用來源

:smile_o04:  妳做 SALES?? 要企成日?? 仲要著HIGH-HEEL?
我唔算係sales..
我係d企企行行..似做cs o既..
要企ga..所以對腳真係呢:smile_o08:

引用:
原帖由 bee_1437 於 2009-7-20 00:13 發表 查看引用來源
我唔算係sales..
我係d企企行行..似做cs o既..
要企ga..所以對腳真係呢:smile_o08:
:smile_o03:  都幾辛苦啊... 星期日要返工... 仲要成日行行企企...

引用:
原帖由 靈慾緊扣 於 2009-7-20 12:17 AM 發表 查看引用來源

:smile_o03:  都幾辛苦啊... 星期日要返工... 仲要成日行行企企...
係丫..d客發脾氣又搵我地..搵唔到路又搵我地..
呢2日有人心情唔好..比錢果陣問有冇得比8達通..大佬~我地百貨公司點會有..答佢冇就黑口黑面:smile_o08:

引用:
原帖由 bee_1437 於 2009-7-20 00:20 發表 查看引用來源

係丫..d客發脾氣又搵我地..搵唔到路又搵我地..
呢2日有人心情唔好..比錢果陣問有冇得比8達通..大佬~我地百貨公司點會有..答佢冇就黑口黑面:smile_o08:
:smile_o04:  嘩~ 妳成日都要受氣?? 咁駛唔駛放工搵返人出氣嫁?? :smile_o01:

咁八達通方便嘛... 哈哈哈~

引用:
原帖由 靈慾緊扣 於 2009-7-20 12:22 AM 發表 查看引用來源

:smile_o04:  嘩~ 妳成日都要受氣?? 咁駛唔駛放工搵返人出氣嫁?? :smile_o01:

咁八達通方便嘛... 哈哈哈~
間中啦..d人都唔係成日咁..不過d客有時好野蠻..
唔洗..轉頭就唔記得ga喇..記住咪搞到自己唔開心:smile_o13:

我地樣樣都有得用..係冇8達通..佢擺明搵黎講:smile_o08:

引用:
原帖由 bee_1437 於 2009-7-20 00:27 發表 查看引用來源
間中啦..d人都唔係成日咁..不過d客有時好野蠻..
唔洗..轉頭就唔記得ga喇..記住咪搞到自己唔開心:smile_o13:
我地樣樣都有得用..係冇8達通..佢擺明搵黎講:smile_o08:
咁大方?? 講真定講假先?? :smile_o10:
:smile_o03: 咁八達通真係好方便嘛... 我成日都用嫁~

引用:
原帖由 靈慾緊扣 於 2009-7-20 12:29 AM 發表 查看引用來源

咁大方?? 講真定講假先?? :smile_o10:
:smile_o03: 咁八達通真係好方便嘛... 我成日都用嫁~
講真..佢地走o左背住佢咪講粗口鬧o下佢囉..
跟住又做野就唔記得ga喇..

7仔m記我都會用..但係冇可能黎我公司用ga:smile_o03:

引用:
原帖由 bee_1437 於 2009-7-20 00:35 發表 查看引用來源
講真..佢地走o左背住佢咪講粗口鬧o下佢囉..
跟住又做野就唔記得ga喇..
7仔m記我都會用..但係冇可能黎我公司用ga:smile_o03:
:smile_o04:  哈哈哈哈~ 靚女講粗口... 好難聽嫁~ :smile_o03:

可能遲 D 妳地公司都會有得用八達通啦~ :smile_o13:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆