上一頁下一頁
發新話題

10.25 PPV"CYBER SUNDAY"HALLOWEEN賀天哥生辰派對-*~CP DISCO介字團~*

收藏  |  訂閱
1.0k  14.1k

引用:
原帖由 hobee1984 於 2008-11-21 02:32 PM 發表 查看引用來源

君子恆又識左邊個家姐細妹表姐表妹住大朗:smile_30: ?
我識左個三伯父個細妹個表姐個男朋友既老母阿

引用:
原帖由 zhide0060 於 2008-11-21 02:44 PM 發表 查看引用來源

哇...玩到人地老母都唔放過

引用:
原帖由 hobee1984 於 2008-11-21 02:48 PM 發表 查看引用來源

哇...玩到人地老母都唔放過
新鮮阿嘛 唔係邊有野玩姐

引用:
原帖由 milk333 於 2008-11-21 08:04 AM 發表 查看引用來源

細佬....比比面....叫最後生還者都好聽d呱..:smile_13:
生化危機...........

引用:
原帖由 milk333 於 2008-11-21 08:03 AM 發表 查看引用來源

邊個開團 :smile_41:
唔知........但係一定唔係天哥團........

引用:
原帖由 zhide0060 於 2008-11-21 02:44 PM 發表 查看引用來源

你唔係識左個三伯父個細妹個表姐個男朋友既老母個二表妹個同學個老母個男朋友個表姐個細妹個三伯父玩一夜情咩..................................:smile_38: :smile_30:

引用:
原帖由 milk333 於 2008-11-21 08:04 AM 發表 查看引用來源

細佬....比比面....叫最後生還者都好聽d呱..:smile_13:
得..........冇事既..........:smile_46:

引用:
原帖由 ~lun~仔 於 2008-11-21 08:17 PM 發表
唔知........但係一定唔係天哥團........
唔知....又唔係天哥團...重有咩團....:smile_41:        "君子團":smile_30:

引用:
原帖由 ~lun~仔 於 2008-11-21 08:30 PM 發表
得..........冇事既..........:smile_46:
梗係冇事喇...都話明左最後生還者:smile_13:

大頭蒲頭:smile_34:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆