上一頁下一頁
發新話題

我同Athena (已更新 #1672)

收藏  |  訂閱
1.7k  537.0k

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-7-15 08:41 發表 查看引用來源
同埋佢又斯文又淫,好難搵到呢啲嘅女仔!
其實我哋身邊有好多呢啲女仔,只係碰唔上。我曾經識得一個女仔喺Citi Bank做,就算平時或者返工都著裙,永遠唔著under。同時有4個SP。但嗰樣就正常斯文過99%香港女仔。

引用:
原帖由 88yes 於 2024-7-14 17:33 發表 查看引用來源
依個史提芬都俾返幾分尊重你

佢係一個咸濕「君子」。

引用:
原帖由 cc19880910 於 2024-7-15 09:09 發表 查看引用來源

咁喺呢個故事裏便肯定係日本嘅經歷令到佢咁樣。
啱!佢天生就性慾強、但發育時冇人教正確知識俾佢,再加上喺日本嘅經歷,所以至有當日嘅佢。

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-7-15 09:11 發表 查看引用來源
係呀!可能有啲女仔內心有潛質做到。不過冇人去開發佢!
其實有好多呢啲女仔,外國容易搵到,香港始終中國人社會,比較保守啲。

引用:
原帖由 cc19880910 於 2024-7-15 11:11 發表 查看引用來源

嗰陣時唔應該叫殘存🤣,嗰陣時應該仲有好多貨
31咋,女人都美嘅時候!

引用:
原帖由 tommy414 於 2024-7-15 11:09 發表 查看引用來源
所以愛美神要用盡自己殘存嘅魅力去玩盡佢。

大佬,31咋,女人都美嘅時候!點算「殘存」?🤔🤔🤔

引用:
原帖由 wine_lover 於 2024-7-15 11:36 發表 查看引用來源
唔係咁容易handle呢種relationship
唔容易,好難。當時內心好難受。

引用:
原帖由 vin1013 於 2024-7-15 13:37 發表 查看引用來源
我同Steven由金鐘坐地鐵去九龍塘,途中有講有笑。呢個境況係我之前完全預計唔到。Steven亦喺呢程車將佢嘅身世話我知。去到九龍塘,行緊去Steven屋企時,突然收到Athena電話。
Athena:咦?你唔喺屋企?
我:係呀。今晚約咗個好耐冇 ...
接受到NTR嘅人,見到你依一集最後嗰個畫面一係就好平靜,一係就好興奮。

如果你問我將呢個情景套落我同我老婆而家身上,我估表面上我都會好平靜。🤣

即係steven係愛美神出去玩要戴套約定嘅例外?又或者愛美神唔當同steven係玩🤔
引用:
原帖由 vin1013 於 2024-7-15 13:37 發表 查看引用來源
我同Steven由金鐘坐地鐵去九龍塘,途中有講有笑。呢個境況係我之前完全預計唔到。Steven亦喺呢程車將佢嘅身世話我知。去到九龍塘,行緊去Steven屋企時,突然收到Athena電話。
Athena:咦?你唔喺屋企?
我:係呀。今晚約咗個好耐冇 ...

引用:
原帖由 vin1013 於 2024-7-15 13:48 發表 查看引用來源

大佬,31咋,女人都美嘅時候!點算「殘存」?🤔🤔🤔
呢個年紀如果有返一定經驗嘅,又好功夫,而且都仲係最靚嘅時候

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆