上一頁下一頁
發新話題

QQ 吹水區

收藏  |  訂閱
2.0k  44.0k

引用:
原帖由 wataru 於 2007-8-14 05:36 發表

不嬲都系甘啦﹐所以佢昨天連執兩件扒王之王﹐是應該的~~~~~~~~:smile_30: :smile_30: :smile_30:
玩孖扒咁過癮,諗起被啲肥育夾死果種都~~:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 龍龍~ 於 2007-8-14 05:41 發表

溝左條女三個月..講緊邊樹見面....腦就玩野...慘過無飯吃
有係既,諗住打車輪,但啱啱電話响果隻,真慘~~:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 龍龍~ 於 2007-8-14 05:41 AM 發表

溝左條女三個月..講緊邊樹見面....腦就玩野...慘過無飯吃
打電話講埋落去嘛~~~~~~~~:smile_30: :smile_30: :smile_30:

出夠5個post...收工!!:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 人間兇器 於 2007-8-14 09:36 AM 發表
出夠5個post...收工!!:smile_30: :smile_30:
你現在應該是下午吧~~~~~~:smile_30: :smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 wataru 於 2007-8-14 09:39 發表

你現在應該是下午吧~~~~~~:smile_30: :smile_30: :smile_30:
12點都未夠...都未有/搵野做...大把時間!!

引用:
原帖由 人間兇器 於 2007-8-14 09:42 AM 發表

12點都未夠...都未有/搵野做...大把時間!!
打算長期居住嗎?

引用:
原帖由 wataru 於 2007-8-14 09:47 發表

打算長期居住嗎?
過埋11月回香港一次再算...香港仲有D私人野要搞...

引用:
原帖由 人間兇器 於 2007-8-14 09:51 AM 發表

過埋11月回香港一次再算...香港仲有D私人野要搞...
你跟我的情況有點類似的~~~~~~~~

引用:
原帖由 wataru 於 2007-8-14 09:56 發表

你跟我的情況有點類似的~~~~~~~~
同是天涯淪落人......

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆