上一頁下一頁
發新話題

[其他] *** 車車會友室 ***

收藏  |  訂閱
4.0k  53.2k

引用:
原帖由 波盤預言家 於 2008-5-14 10:37 AM 發表

早晨  阿達  揾到食嗎
冇買....:098:
星期日臨完場斷條7串1...條氣谷到依家,所以唔買....:046: :046:

引用:
原帖由 波盤預言家 於 2008-5-14 10:49 AM 發表

叫番我波盤la      衰女包 平時電死唔少仔la:025:
唔睇樣咪電死成打囉 一望樣就....................................:096:

引用:
原帖由 足球車車 於 2008-5-14 10:50 AM 發表

唔睇樣咪電死成打囉 一望樣就....................................:096:
>>>就番生....haha

引用:
原帖由 足球車車 於 2008-5-14 10:39 AM 發表

聽講你有家室喎:096: 唔好諗咁多野喇:071:
我有家室係人都知㗎啦~仲有個5個幾月嘅仔tim...:071:
之不過有冇家室同吹水有乜關係??:092:

引用:
原帖由 波盤預言家 於 2008-5-14 10:52 AM 發表

>>>就番生....haha
錯!!!係慾仙慾死.....:096: :096:

引用:
原帖由 tc6060 於 2008-5-14 10:52 AM 發表

我有家室係人都知㗎啦~仲有個5個幾月嘅仔tim...:071:
之不過有冇家室同吹水有乜關係??:092:
係冇關係 不過叫你唔好諗野之嘛:071: :071: :097: :097: :096: :096:

引用:
原帖由 足球車車 於 2008-5-14 10:54 AM 發表

係冇關係 不過叫你唔好諗野之嘛:071: :071: :097: :097: :096: :096:
諗下都唔得咩,諗同做係兩回事呀,好多人諗野既時候做乜都得呀:096: :071: :097: :122:

引用:
原帖由 足球車車 於 2008-5-14 10:54 AM 發表

做人如果唔諗嘢...咁同條鹹魚有冇分別??:030: :030: :096: :096:
死啦~俾你講一講...明明冇諗過嘅嘢...突然間諗起tim...:044: :044:

引用:
原帖由 percyng 於 2008-5-14 11:04 AM 發表

諗下都唔得咩,諗同做係兩回事呀,好多人諗野既時候做乜都得呀:096: :071: :097: :122:
P仔冇家室,可以諗...:025:

引用:
原帖由 tc6060 於 2008-5-14 11:06 AM 發表

做人如果唔諗嘢...咁同條鹹魚有冇分別??:030: :030: :096: :096:
死啦~俾你講一講...明明冇諗過嘅嘢...突然間諗起tim...:044: :044:
......:096: :071: :071: :071:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆