上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#25 -- 小師妹育成計劃

收藏  |  訂閱
3.2k  44.2k

引用:
原帖由 dragonbone 於 2018-4-25 11:50 AM 發表 查看引用來源

錯晒啦,當日上房按,主要係按心情,話晒咁搞女方已經濕晒架啦嘛....件衫,唔嗱嗱聲上房換,一出一入,我指冷氣地方,好易病,會出事架嘛~~~~
有左第1日,到第2日女方心思思,就會想再回味,到時先叫男方按咩話 ...
Dragon師兄,你似乎好有經驗咁喎,哈哈

引用:
原帖由 阿晴0312 於 2018-4-25 12:48 PM 發表 查看引用來源
cmiu們,你們著雨boot會唔會小腿抽筋,呢2日著一陣小腿就唔舒服😭😭😭😭
我又無呢個問題喎,不過我通常係超大豪雨先會著雨靴。

引用:
原帖由 阿晴0312 於 2018-4-25 01:04 PM 發表 查看引用來源

可能係,但又晤想加墊,因為市面上D墊太厚,唔舒服
係㗎,我上年托同事喺日本買咗對鞋墊,超舒服,可惜個同事已經無做了,無辦法再買了:’)

引用:
原帖由 cmc001 於 2018-4-25 01:45 PM 發表 查看引用來源

我有時返工返晏晝,朝早會自己一個睇早場,又平又少人。睇完食埋飯返工,啱啱好😀
Haha,其實我宜家睇親戲都係睇早場,因為貪佢無咁貴,就算睇imax 3D都無咁肉赤嘛。

引用:
原帖由 cococaobrownie 於 2018-4-25 02:00 PM 發表 查看引用來源

呢種安排最好,我通常係下午蛇王出去睇,以前有朋友係附近返工成日兩個去睇戲,開心
咁正返返下工,仲可以蛇出去睇戲,師姐你份工又幾正喎,請唔請人先?Haha~~~

引用:
原帖由 活死男 於 2018-4-25 03:18 PM 發表 查看引用來源

有好介紹???
師兄,你咩已經有小師妹囉,仲洗乜介紹俾你呀,咪玩啦,俾小師妹知道你咁花心,佢會唔開心㗎。

引用:
原帖由 cococaobrownie 於 2018-4-25 05:21 PM 發表 查看引用來源

唔好妒忌啦:smile_o15:
咁羨慕可以嗎?

引用:
原帖由 阿晴0312 於 2018-4-25 06:21 PM 發表 查看引用來源

涼鞋落雨都會濕
咩係囉,著涼鞋,連對腳都濕埋囉。

引用:
原帖由 cmc001 於 2018-4-25 06:32 PM 發表 查看引用來源

落雨我著人字拖返工,公司擺多咗對波鞋同襪,
咁正?人字拖,會唔會俾人係咁踩㗎?哈哈

引用:
原帖由 cococaobrownie 於 2018-4-25 10:36 PM 發表 查看引用來源
近期除咗復仇者都有其他有興趣,不過復仇者好多場數,其他戲好難就
Coco師姐,仲有咩戲介紹,近期復仇者最hit,所都無乜留意到其他。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆