上一頁下一頁
發新話題

TSG - C兄交流平台

收藏  |  訂閱
1.5k  86.1k

引用:
原帖由 ha228 於 2017-11-13 09:22 AM 發表 查看引用來源
記得孖法上都有咀幾下交功課喎,不過冇feel,一次算,佢同綠綠都系紅牌,我就一般

發發真人樣靚嗎?下路指數如何?

引用:
原帖由 chukikwong 於 2017-11-13 05:31 PM 發表 查看引用來源

個肥仔係咪充20000入去比個經理當超級vip 果個
充20000入去比個經理? not to 8? :smile_41::smile_41:

引用:
原帖由 windiw_wa 於 2017-11-13 07:35 PM 發表 查看引用來源

充20000入去比個經理? not to 8? :smile_41::smile_41:
唔知啊,我見客服有次發個視頻充20000人仔,仲有埋相,唔知堅定流

懷念以前ch 8仔,靚女好服務,可惜佢收左山,好掛住佢。

引用:
原帖由 chukikwong 於 2017-11-13 08:04 PM 發表 查看引用來源

唔知啊,我見客服有次發個視頻充20000人仔,仲有埋相,唔知堅定流
9月份,有1次身痕星期日死上去,係見到個肥仔。沖左5000人仔。2萬就無聽過。

引用:
原帖由 kevinku1985 於 2017-11-13 08:27 PM 發表 查看引用來源

9月份,有1次身痕星期日死上去,係見到個肥仔。沖左5000人仔。2萬就無聽過。
原來咁多師兄見過肥仔,25話佢帶頂帽,穿件oversize嘅上衣同褲,成果板仔咁,不過係大個碼果種,好型,型果陳冠希。

有無新黎10報告?

咁多肥仔,唔系個個都系發仔條港燦掛,講下髮型膚色同有冇掛手鏈耳環之類,帶乜錶,不過日日買幾粒鐘又送禮,應該抽到只6060同772,如果雷蛇都冇九用!
引用:
原帖由 廚房變態的師兄 於 2017-11-13 08:31 PM 發表 查看引用來源

原來咁多師兄見過肥仔,25話佢帶頂帽,穿件oversize嘅上衣同褲,成果板仔咁,不過係大個碼果種,好型,型果陳冠希。

樣有D baby fat, 靚就各花入各眼,叫五官端正,下路通,不過冇feel,唔好玩,未試過可一試,唔系都做唔到紅牌,其實另一個18都客唔錯,我CH時找過,之前指數幾高下,但唔記得系366定666,喜歡輕中女可試下
引用:
原帖由 ysoserious? 於 2017-11-13 07:04 PM 發表 查看引用來源

發發真人樣靚嗎?下路指數如何?

引用:
原帖由 廚房變態的師兄 於 2017-11-13 10:52 PM 發表 查看引用來源
有無新黎10報告?
我fd前晚試完,佢話用假相喎,冇暢問

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆