上一頁下一頁
發新話題

((重整相片#1215)) D妹與香討師兄巧合的遇上

收藏  |  訂閱
1.6k  120.8k

引用:
原帖由 邪惡魔鬼 於 2015-10-8 01:35 AM 發表 查看引用來源
有,一定有,不過我唔係用呢個名 :smile_o01:
你名都唔同,點估?!:smile_30:
就好似我咁,用左新朵去左其他社交軟件,邊個認到我:smile_30:
我仲話可以認對奶:smile_43:你呢?!真係認條.......:smile_55:

我都依家都唔相信做咗引版D妹嘅文中主角

佢接受到我嘅慾望 我無言 因為無咩女人會接受到

又咁乖肯為我打咁大段文 今個星期六再餵你呑精精奬你吖

不過真係好撚正 含足三粒鐘 又係幾盞嘅

引用:
原帖由 一名大食男 於 2015-10-8 01:40 AM 發表 查看引用來源
正到嘩幾聲

嘩 嘩 嘩!:smile_29:

引用:
原帖由 miss36D 於 2015-10-8 01:44 AM 發表 查看引用來源

你名都唔同,點估?!:smile_30:
就好似我咁,用左新朵去左其他社交軟件,邊個認到我:smile_30:
我仲話可以認對奶:smile_43:你呢?!真係認條.......:smile_55:
唔好認條毛,認條「茄子」 :smile_o01:

引用:
原帖由 miss36D 於 2015-10-8 01:41 發表 查看引用來源

我好清楚自己個位置:smile_44:
你近來好嗎?
不過不失,其實應該算很好,做野愛情都有著落。

引用:
原帖由 純情住家男 於 2015-10-8 01:44 AM 發表 查看引用來源

...
男神~~~

快D教下我地點樣識到女神 :smile_o10:

引用:
原帖由 純情住家男 於 2015-10-8 01:44 AM 發表 查看引用來源

...
禮拜六你可否快D到:smile_55::smile_13:

你破曬我紀錄架喇:smile_40:

引用:
原帖由 邪惡魔鬼 於 2015-10-8 01:45 發表 查看引用來源
唔好認條毛,認條「茄子」 :smile_o01:
唔係吹水,我有諗過係你🙈

引用:
原帖由 木木月月 於 2015-10-8 01:50 AM 發表 查看引用來源

唔係吹水,我有諗過係你🙈

係唔係真架衰鬼 :smile_o01:

其實要含撚星期五都得

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆