上一頁下一頁
發新話題

[過200了lol] DRY到爆既大學生兼職記 + 回頭草食ex lol

收藏  |  訂閱
3.1k  146.4k

引用:
原帖由 大學生A 於 2014-4-16 06:15 PM 發表 查看引用來源

條裙位到邊? 大比一半再長啲lol
但我有件長冷衫著住...應該唔會走光, 係我淆底lol

係, 一摷就濕
多水妹來既

引用:
原帖由 大學生A 於 2014-4-16 06:11 PM 發表 查看引用來源

:smile_27:係真係好驚, 喺地鐵坐都唔敢坐 ( 當然都冇位坐啦XD)
又係咁蚊條裙=.= 呢啲野真係唔好再玩..好恐怖
我今日係街都見到有人就咁一件長衫遮到個patpat就算
疑似無著褲

引用:
原帖由 azpui 於 2014-4-16 06:12 PM 發表 查看引用來源

你個老細其實點架? 你係對佢有好感or only  想誘佢

咩其實係點... 老細樣囉 ..
其實好感係有, 如果唔係都唔引佢啦XD
但...嗰次坐左佢大比都嚇到咁, 真係做...邊敢啊lol

引用:
原帖由 大學生A 於 2014-4-16 06:15 PM 發表 查看引用來源

條裙位到邊? 大比一半再長啲lol
但我有件長冷衫著住...應該唔會走光, 係我淆底lol

係, 一摷就濕
ok, 因為著底褲條裙會見到底褲痕。。冇底褲痕即係。。。。但你有長冷遮住都ok

真係正,一x就濕。。。堅鐘意

引用:
原帖由 小貝納 於 2014-4-16 06:13 PM 發表 查看引用來源

成日形住形住咁呢

係=.=''' 唔知仲以為我身痕, 係咁郁身郁世=.=

引用:
原帖由 大學生A 於 2014-4-16 06:16 PM 發表 查看引用來源

咁坐住我先啦,練習下。。。
咁有冇影下你條under?

引用:
原帖由 azpui 於 2014-4-16 06:13 PM 發表 查看引用來源

有幾怕?我都未怕幾時輪到你?

:smile_13:我面皮薄XD

引用:
原帖由 大學生A 於 2014-4-16 06:17 PM 發表 查看引用來源

係=.=''' 唔知仲以為我身痕, 係咁郁身郁世=.=
又或者可能以為好似AV咁塞左粒蛋......

引用:
原帖由 小貝納 於 2014-4-16 06:13 PM 發表 查看引用來源

我未一路跟住妳⼁乛⼀⼁乛⼁⼁⼀乛乛

我喺屋企啦已經XD safe!! xd

引用:
原帖由 大學生A 於 2014-4-16 06:16 PM 發表 查看引用來源

可能會再進一步

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆