上一頁下一頁
發新話題

**徵18-35歲正經、真心既男性朋友

收藏  |  訂閱
1.5k  34.7k

引用:
原帖由 katkatbabebabe 於 2009-7-29 03:40 PM 發表 查看引用來源
p52
vanlic 你ok乖仔呀都~~
lun12061000 唔係呀~~ 唔想上咋嗎...
kisbb2003 懶得就懶~ 哈哈

p53
maxhung611814 好呀~~做fd呀 !
sam_007 好呀~~唔mind呀~ 哈哈~

p54,55 完全冇理過我...

p56
kissbb200 ...
一陣風,咁就走咗嗱:smile_o06:

我都走啦:smile_o07: :smile_o07: 各位

引用:
原帖由 katkatbabebabe 於 2009-7-29 03:40 PM 發表 查看引用來源
p52

p53

p56
我一直都在等妳...妳...竟然離我而去~:smile_o03:

引用:
原帖由 katkatbabebabe 於 29/7/2009 03:40 PM 發表 查看引用來源
p52

p53

p56
:smile_o14: :smile_o14: :smile_o14: 吓??????????????????

妳唔好走吖:smile_o03: :smile_o03: :smile_o03:

大佬...你走左咁耐, 你要啲人係度傾咩先得架....
好似有啲.....:smile_27:

好啦~ 我暫時覆到呢度啦~~ 大家比心機做野啦~ 我上堂啦~~ 遲d再覆大家...
想我覆得快d 就唔好留埋哂d無謂野..我就唔使睇咁耐啦~~ 知道冇 ??
大家傾下我咪幾好囉~~~~~哈哈~~
好啦~~去利舞台Pacific Coffee買野飲、跟住上堂啦~~再見啦~~~byebye~~

引用:
原帖由 katkatbabebabe 於 2009-7-29 03:47 PM 發表
好啦~ 我暫時覆到呢度啦~~ 大家比心機做野啦~ 我上堂啦~~ 遲d再覆大家...
想我覆得快d 就唔好留埋哂d無謂野..我就唔使睇咁耐啦~~ 知道冇 ??
好啦~~去利舞台Pacific Coffee買野飲、 ...
byebye~~~~~

靜晒 :smile_42:

引用:
原帖由 katkatbabebabe 於 2009-7-29 03:47 PM 發表 查看引用來源
好啦~~去利舞台Pacific Coffee買野飲、 ...
買多支水...出面好熱呀~88~

引用:
原帖由 german_wm 於 2009-7-29 03:50 PM 發表 查看引用來源

買多支水...出面好熱呀~88~
:smile_o12: 無得頂

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆