上一頁下一頁
發新話題

【夜遊館】~徵一班鍾意傾計既男/女性朋友~(part 48) 祝賢兄 & gum 仔717生日快樂~

收藏  |  訂閱
1.5k  32.1k

引用:
原帖由 snowman819 於 2009-7-17 03:31 AM 發表 查看引用來源

緊係唔會啦:smile_o05:
我好誠懇架.........
講大話果時
你睇妃妃點答我先啦:smile_30:

引用:
原帖由 我鍾意小魔鬼 於 2009-7-17 03:32 AM 發表
咁你叫好d 喎~:smile_o01:
搵左人頂先有得叫呀!:smile_o03: :smile_o03:

引用:
原帖由 yy5594 於 17/7/2009 03:31 發表 查看引用來源
老闆又好假囉..................
我似咩~:smile_o01:

引用:
原帖由 zest1818 於 2009-7-17 03:31 AM 發表 查看引用來源

yy 哥,  難得知音. 既然同年代..... 再黎 .......  

如果你唱得出, 下一句就係哥名. (國語歌) 曾經紅到通街都有人唱!

從沒說過愛著誰 為誰而憔悴 從來沒有想過對不對
我的眼中裝滿疲憊 面對自 ...
:smile_o08: 真係未聽過~

引用:
原帖由 yin717104 於 2009-7-17 03:29 AM 發表 查看引用來源

多謝雪人兄........^^
傻豬黎既:smile_o05:
賢哥仔使咩多謝我喎:smile_o05:

引用:
原帖由 yin717104 於 2009-7-17 03:32 AM 發表

妳咁快想同我哼杯啦........哈哈
我唔知喎!咩都唔知:smile_o08:

引用:
原帖由 zest1818 於 2009-7-17 03:31 AM 發表 查看引用來源

yy 哥,  難得知音. 既然同年代..... 再黎 .......  

如果你唱得出, 下一句就係哥名. (國語歌) 曾經紅到通街都有人唱!

從沒說過愛著誰 為誰而憔悴 從來沒有想過對不對
我的眼中裝滿疲憊 面對自 ...
提示唔該:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 miss_water 於 2009-7-17 03:32 AM 發表 查看引用來源

係呀!起碼3個月!:smile_o08: :smile_o08:
:smile_o04: 咁聽晚玩手指呀????????????????:smile_o14: :smile_o14:

引用:
原帖由 我鍾意小魔鬼 於 2009-7-17 03:34 AM 發表 查看引用來源
我似咩~:smile_o01:
係囉.................係妃妃唔覺我係囉:smile_30:

引用:
原帖由 miss_water 於 17/7/2009 03:34 發表 查看引用來源

搵左人頂先有得叫呀!:smile_o03: :smile_o03:
你唔叫邊有人幫你頂呀~:smile_o04:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆