上一頁下一頁
發新話題

朋友至上PART︿44︿索女型男又再聚啦

收藏  |  訂閱
1.5k  32.4k

引用:
原帖由 Q太郎~~ 於 2009-7-3 10:22 PM 發表

有冇諗過同我地出黎食下飯呀?
:smile_35:就到時間ok 都沒問題

引用:
原帖由 lazycute 於 2009-7-3 10:22 PM 發表 查看引用來源
:smile_35:就到時間ok 都沒問題
你好難約架咩?

引用:
原帖由 Q太郎~~ 於 2009-7-3 10:24 PM 發表 查看引用來源

你好難約架咩?
麻麻地啦

引用:
原帖由 8500 於 2009-7-3 10:26 PM 發表 查看引用來源

麻麻地啦
sky 你終於都蒲頭喇
係唔係muimui 打比你呀?

引用:
原帖由 Q太郎~~ 於 2009-7-3 10:24 PM 發表

你好難約架咩?
:smile_35::smile_35:遲d 正式返學會好忙...唉@@ ...淨係學英文都有排

引用:
原帖由 lazycute 於 2009-7-3 10:28 PM 發表 查看引用來源
:smile_35::smile_35:遲d 正式返學會好忙...唉@@ ...淨係學英文都有排
幾時正式返呀?

引用:
原帖由 Q太郎~~ 於 2009-7-3 10:27 PM 發表 查看引用來源

sky 你終於都蒲頭喇
係唔係muimui 打比你呀?
下...關佢咩事呢:smile_41:
太太想講乜先:smile_13:

引用:
原帖由 Q太郎~~ 於 2009-7-3 10:29 PM 發表

幾時正式返呀?
:smile_44::smile_44::smile_40:下個星過... :smile_13:岩岩過完迪迪仔生日...
:smile_45::smile_45:不過下個星期就o day
好麻煩

引用:
原帖由 8500 於 2009-7-3 10:30 PM 發表 查看引用來源

下...關佢咩事呢:smile_41:
太太想講乜先:smile_13:
因為今日先同佢傾開, 話你近排失左蹤, 呢度又唔見你, msn 又唔見你
佢話晏d sms 你既, 我咪以為佢搵你囉

唔係你以為我想講d 咩先:smile_46:

引用:
原帖由 lazycute 於 2009-7-3 10:30 PM 發表 查看引用來源
:smile_44::smile_44::smile_40:下個星過... :smile_13:岩岩過完迪迪仔生日...
:smile_45::smile_45:不過下個星期就o day
好麻煩
咁你幾時得閒同我食飯呀? 我就你時間吖

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆