上一頁下一頁
發新話題

♡♥♡ 徵喜歡唱k朋友 ,哈利哈利♡♥♡

收藏  |  訂閱
1.5k  34.9k

引用:
原帖由 kaya 於 2009-6-26 09:54 PM 發表
無呀,只係打開唔到話題之麻
你無話題.....:smile_13::smile_13:

回覆 75# 的帖子

黎多d???你係邊度做野架...可以成日見到你架???

引用:
原帖由 清純 於 2009-6-26 22:19 發表 查看引用來源

我未睇:smile_38: 我都想睇:smile_o06:
我個魚網唔見左, NOW唔到D魚出黎, 點換水:smile_22: :smile_22:
突然唔見左:smile_o04:
有冇問婆婆有冇用過呀:smile_o10:

引用:
原帖由 chan79311 於 2009-6-26 22:20 發表 查看引用來源
晚安..純純... winwin:smile_o05:
火火:smile_o05:

引用:
原帖由 ltc1031 於 2009-6-26 22:22 發表 查看引用來源
換魚水,唔好換哂,要留返兩,三成水,所以唔洗撈D魚出來呀!!!
你用引用黎re post啦~唔好用回覆, 好難睇呀:smile_38:

引用:
原帖由 ltc1031 於 2009-6-26 22:38 發表 查看引用來源
黎多d???你係邊度做野架...可以成日見到你架???
佢日日都會上黎個post度架~一定會見到佢:smile_38:

引用:
原帖由 lovevk 於 2009-6-26 10:33 PM 發表 查看引用來源

你地做過咩黎呀, 華仔都唔係咁易嚇得親,
我都未嚇屎佢
就係咩都無做過,悶親佢:smile_30: 我們係禁食野架嘛:smile_44:

引用:
原帖由 ccww1 於 2009-6-26 22:48 發表 查看引用來源

佢日日都會上黎個post度架~一定會見到佢:smile_38:
SEE.....我依為佢係做SHOP SALES可以去佢間SHOP度搵佢添!!!:smile_30:

引用:
原帖由 ccww1 於 2009-6-26 10:46 PM 發表 查看引用來源

突然唔見左:smile_o04:
有冇問婆婆有冇用過呀:smile_o10:
佢當然話無:smile_45: 我用手捉魚:smile_27: 唉~個缸禁細, 我之前買個個係茶葉隔:smile_13: 禁的SIZE先可放到落去:smile_13:

引用:
原帖由 清純 於 2009-6-26 22:49 發表 查看引用來源

就係咩都無做過,悶親佢:smile_30: 我們係禁食野架嘛:smile_44:
你地都鍾意打邊爐嫁???? 我勁LOVE

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆