上一頁下一頁
發新話題

7.1 回歸祖國團 暨 第5砲報仇篇

收藏  |  訂閱
708  19.6k

午間又同大家say個hi

引用:
原帖由 szesze1025 於 2009-6-25 12:11 PM 發表 查看引用來源

只怕越踩越深:smile_39:
最多訓個身出來做:smile_47: :smile_47:

引用:
原帖由 高佬357 於 2009-6-25 12:59 PM 發表 查看引用來源
痴腩線..:smile_22:昂Q..昂QQ...等人有晒局先出野...不如30/6先吹支:smile_38:
昂0789,B團咪得lor

下川島 團 活動簡介
目標 :一班老友去度假 (下川島)

團種:
A團 = 1/7 - 5/7
B團 = 自行到下川島,一齊玩、玩幾多日,自己決定。

引用:
原帖由 士啤仔 於 2009-6-25 12:12 PM 發表
各位大大...886 :smile_o07: :smile_o07: :smile_o07:
去買手機先
886 啤兄:smile_15:

引用:
原帖由 頂李個費2008 於 2009-6-25 01:24 PM 發表

昂0789,B團咪得lor

下川島 團 活動簡介
目標 :一班老友去度假 (下川島)

團種:
A團 = 1/7 - 5/7
B團 = 自行到下川島,一齊玩、玩幾多日,自己 ...
唔豬係樹見過

回覆 1# 的帖子

深圳某中檔鬼祕仁K ... 唔會去啦 !!!:smile_03:

午間又同大家say個hi:smile_o15:

引用:
原帖由 頂李個費2008 於 2009-6-25 01:23 PM 發表 查看引用來源

最多訓個身出來做:smile_47: :smile_47:
你做冇人要啦:smile_30::smile_30:

引用:
原帖由 happyeveryday 於 2009-6-25 01:34 PM 發表 查看引用來源
深圳某中檔鬼祕仁K ... 唔會去啦 !!!:smile_03:
好彩你無報名 .......咪無人去啦!!!:smile_03: :smile_03: :smile_03:

引用:
原帖由 ray07 於 2009-6-25 01:37 PM 發表 查看引用來源
午間又同大家say個hi:smile_o15:
RAY07:smile_38:下午好

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆