上一頁下一頁
發新話題

急急急~朋友被捉了

收藏  |  訂閱
362  60.6k

引用:
原帖由 cherry8788 於 2009-6-22 01:32 PM 發表 查看引用來源
如果佢身上5夠錢就真系窄啲:smile_19:
如果唔夠錢...咁點算

只有準備人仔才可以解決問題:smile_38: :smile_38: :smile_38:

係唔係真係無機會係無事咁放出黎架??

準備RMB10,000大元,冇得疏通......不要相信:smile_41:
公安有証有據先會做野(不會亂來的)
我試過,做不到我放了我(但我不是在SN)

引用:
原帖由 98607077 於 2009-6-22 13:33 發表

如果唔夠錢...咁點算
對方肯受而5夠錢既你個fd就一定有電話比你
到而家有冇吖:smile_41:

引用:
原帖由 dennis779 於 2009-6-22 01:44 PM 發表 查看引用來源
準備RMB10,000大元,冇得疏通......不要相信:smile_41:
公安有証有據先會做野(不會亂來的)
我試過,做不到我放了我(但我不是在SN)
哦...thx呢位ching~咁唔知你要搞幾耐先至放返出黎?

引用:
原帖由 cherry8788 於 2009-6-22 01:45 PM 發表 查看引用來源
對方肯受而5夠錢既你個fd就一定有電話比你
到而家有冇吖:smile_41:
到而家都未收到個fd既任何電話...

現在下午喇!睇落幾難攪,如果哀左,記得叫你朋友入錢給他入倉用,無錢做嘢做到仆街,又要睡厕所位.難受!

推番上去先

引用:
原帖由 hongkongpeoples 於 2009-6-22 01:48 PM 發表 查看引用來源
現在下午喇!睇落幾難攪,如果哀左,記得叫你朋友入錢給他入倉用,無錢做嘢做到仆街,又要睡厕所位.難受!
下..不是嗎...其實我班fd朝早去過搵佢...但之後佢地又去返骨場訓...跟住個fd就唔知點lu~...唉

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆