上一頁下一頁
發新話題

johny 事務所 想識30-40嘅女性朋友

收藏  |  訂閱
1.5k  34.2k

引用:
原帖由 月影 於 2009-6-16 02:46 PM 發表 查看引用來源
死喇................我快瞓著:smile_35: :smile_35: :smile_35: 救命:smile_19: :smile_19: 其他靚女出嚟頂住先..........................我快眼瞓死:') :') :') :') :')
吾駛其他人喇,call 你d xx兵出嚟咪得lor:smile_35:

引用:
原帖由 月影 於 2009-6-16 02:49 PM 發表 查看引用來源

靚仔...我失緊業..所以上嚟關心你囉
關心吾係咁架,要帶埋生果,靚湯先叫有誠意

引用:
原帖由 johnykc323 於 2009-6-16 02:48 PM 發表 查看引用來源
靚妹,返緊工呀,咁得閒上嚟我嘅
其實你心理有問題..男人到這個年齡是最燦爛的..
人地同你傾計..你便當窒....這個心態唔要得..
人家平起平坐...點解要扮老喎?????

引用:
原帖由 johnykc323 於 2009-6-16 02:53 PM 發表 查看引用來源

關心吾係咁架,要帶埋生果,靚湯先叫有誠意
好似講到你入左醫院要留醫咁:smile_19: :smile_19:

引用:
原帖由 johnykc323 於 2009-6-16 02:50 PM 發表 查看引用來源

吾駛其他人喇,call 你d xx兵出嚟咪得lor:smile_35:
你啲女友呀 表錯情:smile_19: :smile_19: 你call囉

引用:
原帖由 月影 於 2009-6-16 02:53 PM 發表 查看引用來源

其實你心理有問題..男人到這個年齡是最燦爛的..
人地同你傾計..你便當窒....這個心態唔要得..
人家平起平坐...點解要扮老喎?????
玩下啫,吾好嬲,我一樓都吾覺自己老,你放心,

真係吾夠你快,認輸,嗰d好朋友嚟,你都係

引用:
原帖由 johnykc323 於 2009-6-16 02:56 PM 發表 查看引用來源

玩下啫,吾好嬲,我一樓都吾覺自己老,你放心,
我無你咁少氣 我實放心..因為唔關我事

引用:
原帖由 johnykc323 於 2009-6-16 02:58 PM 發表 查看引用來源
我識好多人架!!個個都是好朋友...唔知你講邊個呢:smile_41: :smile_41:

引用:
原帖由 johnykc323 於 2009-6-16 02:58 PM 發表 查看引用來源
我又不是同你比賽...認乜輸啫:smile_30: :smile_30: :smile_30: 你好過引:smile_14: :smile_14:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆