上一頁下一頁
發新話題

玩乳酪,前後插玩貝,肛交..(乳酪p.2)..(玩具P.10)..(肛交p.11)~完~簽名檔有新相~

收藏  |  訂閱
793  95.8k

引用:
原帖由 connielwy 於 2009-6-1 12:49 PM 發表 查看引用來源

我上次試過蜜糖
但好似唔係咁好玩:smile_13:
蜜糖惹蟻呀~~~~米傻啦~~~~

引用:
原帖由 田心田心 於 2009-6-1 12:51 PM 發表 查看引用來源

蜜糖惹蟻呀~~~~米傻啦~~~~
呢個版有個置頂既post
話玩冰火九重天
佢話要蜜糖嘛
咁我咪試下囉
我都係第一次玩之嘛:smile_13:

引用:
原帖由 waiwaiwai3 於 2009-6-1 12:50 PM 發表 查看引用來源
i like tback + c襪....更like bcm:smile_38: :smile_38: :smile_38:
咁我呢~~~~~~:smile_19: :smile_19: :smile_19:

引用:
原帖由 田心田心 於 2009-6-1 12:50 PM 發表 查看引用來源

你地有冇試過呀,好多時女仔都係有種冇形嘅隔膜唔係好接受咁~~~不過試過就會ok~~~~~
我明.我女友之前都唔肯用口幫我嫁....
宜家仲好願意tim....
不過就未試到好似你地咁激咁正....

引用:
原帖由 connielwy 於 2009-6-1 12:53 PM 發表 查看引用來源

呢個版有個置頂既post
話玩冰火九重天
佢話要蜜糖嘛
咁我咪試下囉
我都係第一次玩之嘛:smile_13:
冰火九重天~~~~咁佢有冇叫你用火燒佢呀~~~~

引用:
原帖由 ELLE~EVER 於 2009-6-1 12:54 PM 發表 查看引用來源

快喇快喇:smile_47: :smile_47:

引用:
原帖由 ELLE~EVER 於 2009-6-1 12:54 PM 發表 查看引用來源

慢慢嚟,唔好咁心急~~~希望你早日達成願望~~~~

引用:
原帖由 田心田心 於 2009-6-1 12:54 PM 發表 查看引用來源

冰火九重天~~~~咁佢有冇叫你用火燒佢呀~~~~
呢d太高難度喇
但有飲熱茶囉
好可惜酒店冇供應冰俾我地:') :')

引用:
原帖由 connielwy 於 2009-6-1 12:54 PM 發表 查看引用來源

快喇快喇:smile_47: :smile_47:
哈哈...我都想....
我只不過係初學者姐....
我都係岩岩近期先同女朋友搞搞震嫁咋....
處男黎嫁咋....

引用:
原帖由 connielwy 於 2009-6-1 12:56 PM 發表 查看引用來源

呢d太高難度喇
但有飲熱茶囉
好可惜酒店冇供應冰俾我地:') :')
酒店冰都冇舊~~~~~投訴佢啦~~
咁米得火火~~~~:smile_13: :smile_13:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆