上一頁下一頁
發新話題

果次我終於試到呢種高潮...但我好....唉....

收藏  |  訂閱
176  21.5k

引用:
原帖由 Kelvinxx 於 2009-5-30 03:20 PM 發表 查看引用來源

傻西囉.....:smile_30:
乃完都唔叫佢插埋......太浪費喇....妳話係咪傻西......:smile_30:
又係喔:smile_30:

我諗住佢會插架..點知...佢只係奶:smile_42:

唔緊要..你話齋..插左可能成件事就唔係咁:smile_13:

引用:
原帖由 heeheehaahaa 於 2009-5-30 03:30 PM 發表

唔好意思嚇親你:smile_30:
唔緊要, 任性既女仔係咁架啦......
妳真係又任性, 又有性格....抵妳咁HIGH.....:smile_30:

引用:
原帖由 kelvin299 於 2009-5-30 03:24 PM 發表 查看引用來源
佢差唔多要食葯啦
你岩岩幫我食晒我而家無得食

樓主既遭遇,真係有d奇怪,淨係瀨不過無做,如果係正常既男仔,點會忍到??

引用:
原帖由 heeheehaahaa 於 2009-5-30 03:34 PM 發表

又係喔:smile_30:

我諗住佢會插架..點知...佢只係奶:smile_42:

唔緊要..你話齋..插左可能成件事就唔係咁:smile_13:
咁又係, 可能插埋妳, 妳愛上佢添啦.......
其實可能佢插埋, 妳咪唔駛咁煩囉.......佢都係傻....傻9:smile_30:
妳地真係夾.....:smile_30:

引用:
原帖由 Kelvinxx 於 2009-5-30 03:32 PM 發表 查看引用來源

佢果然係識野喎, 呢個方法真係可以攻破好多女女......
不過有D女女就唔係咁得......
咁妳BF有無用呢招先....妳地要討論下, 先可以増進感情同有更加刺激同美滿既性生活架嘛,
咁妳以後咪只係掛住妳BF一個囉 ...
我bf冇佢咁叻既真係..不過唔緊要la..都係果句...sex唔係全部:smile_13:

我會架la

引用:
原帖由 heeheehaahaa 於 2009-5-30 01:45 PM 發表 查看引用來源

但我地無真係做:smile_39: 只係佢幫我口交到有高潮:smile_39:
佢嘅口技都唔錯噃,重有無繼續呀?

引用:
原帖由 Kelvinxx 於 2009-5-30 03:35 PM 發表 查看引用來源

唔緊要, 任性既女仔係咁架啦......
妳真係又任性, 又有性格....抵妳咁HIGH.....:smile_30:
我feel到人有敵意米吊7佢lo...對人對鬼我會截然不同 :smile_30:

引用:
原帖由 heeheehaahaa 於 2009-5-30 01:46 PM 發表 查看引用來源

我而家都好內疚架:smile_24: :smile_24:
如果單身又唔駛內疚嘅!

引用:
原帖由 heeheehaahaa 於 2009-5-30 01:49 PM 發表 查看引用來源

我有諗過永遠將呢個秘密收埋既,至少永遠唔比我男朋友知,因為真係無勇氣:smile_39: :smile_39:
同佢講都無好處,不宜唔講喇!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆