上一頁下一頁
發新話題

再三徵男朋友...

收藏  |  訂閱
234  7.1k

又來啦. :smile_40:

引用:
原帖由 曙鳳蝶 於 2009-5-26 10:32 PM 發表

佢地已經絕育...唔會再有思春期...同埋我之前拎隻貓女返黎就係要佢生bb...
佢地係我心目中一d都唔普通...我係喜歡貓既...我唔會理佢係咩貓,係我愛既就得啦,佢地八個就係我最愛,我愛佢地唔係因為佢地靚或者係咩純種 ...
AGreed...當你treasure一樣野既時候, 平凡都會變得不平凡...

引用:
原帖由 曙鳳蝶 於 2009-5-26 10:32 PM 發表 查看引用來源

佢地已經絕育...唔會再有思春期...同埋我之前拎隻貓女返黎就係要佢生bb...
佢地係我心目中一d都唔普通...我係喜歡貓既...我唔會理佢係咩貓,係我愛既就得啦,佢地八個就係我最愛,我愛佢地唔係因為佢地靚或者係咩純種 ...

你心善良:smile_o05: 有愛心:smile_o05: 正呀:smile_o05:

引用:
原帖由 曙鳳蝶 於 2009-5-26 10:32 PM 發表 查看引用來源

我好似未睇過你 d 相 bor :smile_24: :smile_24:

引用:
原帖由 tung666666 於 2009-5-26 10:28 PM 發表 查看引用來源

點去到睇??PM我:smile_o05:
pm你msn俾我lor!!

引用:
原帖由 Tobias1119 於 2009-5-26 10:36 PM 發表 查看引用來源

我好似未睇過你 d 相 bor :smile_24: :smile_24:
facebook有ga!!

引用:
原帖由 曙鳳蝶 於 2009-5-26 10:37 PM 發表 查看引用來源

pm你msn俾我lor!!
又唔見你俾我 :') :')

我都來say hi先

引用:
原帖由 曙鳳蝶 於 2009-5-26 10:39 PM 發表 查看引用來源

facebook有ga!!
pm 你 facebook 俾我啦 ~

引用:
原帖由 Tobias1119 於 2009-5-26 10:39 PM 發表 查看引用來源

又唔見你俾我 :') :')
你pm你msn俾我啦!!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆