上一頁下一頁
發新話題

[北蒲]星期6二天SW包告

收藏  |  訂閱
179  8.7k

[quote]原帖由 ray07 於 2009-6-3 11:50 PM 發表

qq可以用到嗎 [/quote你發來的也是亂碼.有什幺解決辨法.想和辣椒qq也不可以..................煩

好內無飲過......好想上去和C兄們飲餐飽...又想食辣椒.

引用:
原帖由 GOLDEN222 於 2009-6-4 01:10 AM 發表 查看引用來源
[quote]原帖由 ray07 於 2009-6-3 11:50 PM 發表

qq可以用到嗎 [/quote你發來的也是亂碼.有什幺解決辨法.想和辣椒qq也不可以..................煩
iN discuss TRY "view" -> "code" -> "big5"

引用:
原帖由 GOLDEN222 於 2009-6-4 01:10 AM 發表 查看引用來源

try msn

d人去曬邊到:smile_40: :smile_40: :smile_40:

引用:
原帖由 ray07 於 2009-6-4 05:55 PM 發表
d人去曬邊到:smile_40: :smile_40: :smile_40:
點解呢排個市靜哂............不見有布告

引用:
原帖由 GOLDEN222 於 2009-6-4 06:57 PM 發表 查看引用來源

點解呢排個市靜哂............不見有布告
寫報告太花時間有個位吹吓水就好

樓主去咗边啊.........................

引用:
原帖由 GOLDEN222 於 2009-6-4 11:50 PM 發表 查看引用來源
樓主去咗边啊.........................
唔見hoho佢問咗好耐那個是你

唔見曬d人:smile_41: :smile_41: :smile_41:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆