上一頁下一頁
發新話題

正衰人,咁都攪濕我~~夜晚同佢死過,點知~~ P.4:Part 2

收藏  |  訂閱
164  28.8k

田心妹,咁摛晚算系打和妳仲頂得住.

引用:
原帖由 木一田火 於 2009-5-22 09:46 AM 發表 查看引用來源
田心妹,咁摛晚算系打和妳仲頂得住.
頂唔住死左好耐lu~~~~~

你玩無線震蛋令我好期待買左蛋之後比人震(不過係出街)......:smile_19:
你提醒左我到時墊定塊m巾先~用黎墊住自己d興奮水

引用:
原帖由 bcm 於 2009-5-22 10:19 AM 發表 查看引用來源
你玩無線震蛋令我好期待買左蛋之後比人震(不過係出街)......:smile_19:
咁你出街玩過未呀............

引用:
原帖由 bcm 於 2009-5-22 10:19 AM 發表 查看引用來源
唔係我玩震蛋係我俾佢用震蛋玩~~~~~
m巾一定要防身~~~~:smile_24: :smile_24:

引用:
原帖由 yy5594 於 2009-5-22 10:20 AM 發表 查看引用來源

咁你出街玩過未呀............
未買,用左我一定出report,因為要塞入去同豬公打邊邊同行街.:smile_19:

引用:
原帖由 田心田心 於 2009-5-22 01:04 發表 查看引用來源
Part 2:
終於收工,約好個衰人一齊食飯,去到餐廳坐低我啱啱想開口鬧佢,點知佢就遞左d野俾我‘去toilet準備下先啦’,我望下,個衰人真係唔知點解成日都有d蛋蛋果d野係身,(問返佢,佢話如果果日唸住有可能攪 ...
衰人與死靚仔大戰
結果.......

最正都係响街度 / 食緊飯時同你玩遙控蛋

引用:
原帖由 田心田心 於 2009-5-22 10:21 AM 發表 查看引用來源

唔係我玩震蛋係我俾佢用震蛋玩~~~~~
m巾一定要防身~~~~:smile_24: :smile_24:
一樣姐~係你身上你有份high架麻~

引用:
原帖由 bcm 於 2009-5-22 10:23 AM 發表 查看引用來源

未買,用左我一定出report,因為要塞入去同豬公打邊邊同行街.:smile_19:
萬眾期待.........

引用:
原帖由 bcm 於 2009-5-22 10:24 AM 發表 查看引用來源

一樣姐~係你身上你有份high架麻~
仲high到死添~~~~~佢成日都有駕礃係身~~~~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆