上一頁下一頁
發新話題

荃灣一個小總結足浴篇 (p.12泰X受正骨簡短報告)

收藏  |  訂閱
202  41.4k

引用:
原帖由 t680 於 2009-5-19 11:29 AM 發表 查看引用來源
因小弟家住附近,所以順理成章會係附近四圍探險,以下是小弟近年的經驗同各位師分享一下,不喜勿少。

栛和廣場個條街(唔記得咩街名)
起碼有五、六間,我只去過三間,全部都係一般。我建意要求高的師兄不要 ...
樓主好長細,但睇落又錯。唔知老作定忘記

引用:
原帖由 t680 於 2009-5-19 11:29 AM 發表 查看引用來源
因小弟家住附近,所以順理成章會係附近四圍探險,以下是小弟近年的經驗同各位師分享一下,不喜勿少。

栛和廣場個條街(唔記得咩街名)
起碼有五、六間,我只去過三間,全部都係一般。我建意要求高的師兄不要 ...
thank you

回覆 80# 的帖子

上次係老板娘幫我按, 應該有 40 出頭, 樣唔得.....不過骨技幾好, 但係冇驚喜, 佢叫我下次平日(一至五)去, 有靚妹, 唔知係咪真, 似乎會有料到:smile_40:

引用:
原帖由 manhon1981 於 2009-5-23 10:32 PM 發表 查看引用來源
上次係老板娘幫我按, 應該有 40 出頭, 樣唔得.....不過骨技幾好, 但係冇驚喜, 佢叫我下次平日(一至五)去, 有靚妹, 唔知係咪真, 似乎會有料到:smile_40:
咁就要ching平日去試試啦, 有好野有驚喜記得一定要通知聲喎!

各位ching我都係玩開多姿彩,以前都周圍去玩下,英花/紅太陽.但覺得都係多姿彩好,地方乾正,只有yoyo做主打,而家間埸靜咗好多,最近上過去見到yoyo不過已經殘咗好多,不及以前美詩時期,間場近期真係靜咗好多,起到一提如果ching想揼骨,有個叫亞珠手骨幾好都係40+c9.

多姿彩要圍住條毛巾
經過門口去冲凉都幾尷尬

引用:
原帖由 argyle 於 2009-5-24 12:07 PM 發表 查看引用來源
多姿彩要圍住條毛巾
經過門口去冲凉都幾尷尬
如果唔想冲凉尷尬就要去子海X啦。

大河道
湧X足,地方都幾企理,技師其中有件都幾大波。基本骨鐘不包驚喜。師兄自己諗啦。
X福/康X ,地方尚算企理,技師就…… 基本骨鐘已包驚喜。

===>師兄....幾錢?

引用:
原帖由 H53 於 2009-5-25 02:47 PM 發表 查看引用來源
大河道
湧X足,地方都幾企理,技師其中有件都幾大波。基本骨鐘不包驚喜。師兄自己諗啦。
X福/康X ,地方尚算企理,技師就…… 基本骨鐘已包驚喜。

===>師兄....幾錢?
湧X足 = 我玩左350
X福/康X = 我玩250

Thanks for your sharing

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆