上一頁下一頁
發新話題

徵各方好男好女交個朋友傾下計, 有緣入黎聚聚^..^(61)

收藏  |  訂閱
741  6.8k

引用:
原帖由 仰慕者 於 2009-5-14 09:39 AM 發表

利利 ,,, 你今日去游水咩 ; 個天黑媽媽 . :smile_14:
當游夜水囉....:smile_13: 我游夜水果時個天都係黑媽媽架...:smile_30:

引用:
原帖由 iris_yan 於 2009-5-14 09:36 AM 發表 查看引用來源

係喎...尋日問左d野:smile_34: 果日我都係唔去果邊喇...我地自己圍內搞丫...:smile_40:
有野8卦, 我又要知.....:smile_46:

引用:
原帖由 仰慕者 於 2009-5-14 09:39 AM 發表 查看引用來源

利利 ,,, 你今日去游水咩 ; 個天黑媽媽 . :smile_14:
係怕凍即:smile_35:

引用:
原帖由 iris_yan 於 2009-5-14 09:35 AM 發表 查看引用來源

咁你仲游唔游呀?:smile_41: 你唔係唸住反....攞詠....呀下ma
應該整定啦.....:smile_39:
好大機會今晚都唔早走到架啦:smile_42:

裸泳呢d梗係....:smile_47:

引用:
原帖由 Inliz 於 2009-5-14 09:41 AM 發表

有野8卦, 我又要知.....:smile_46:
預左同你share架啦:smile_30: 等我睇埋d 公司mail...做埋d老鳳野...跟字開msn:smile_38:

引用:
原帖由 iris_yan 於 2009-5-14 09:41 AM 發表 查看引用來源

當游夜水囉....:smile_13: 我游夜水果時個天都係黑媽媽架...:smile_30:
你幾時去夜黑媽媽既地方游水丫 :smile_46:

引用:
原帖由 iris_yan 於 2009-5-14 09:43 AM 發表 查看引用來源

預左同你share架啦:smile_30: 等我睇埋d 公司mail...做埋d老鳳野...跟字開msn:smile_38:
最衰尋晚走唔到.....:smile_22: :smile_22:

你慢慢啦, 我都要做野先....:smile_13:

引用:
原帖由 Inliz 於 2009-5-14 09:43 AM 發表

應該整定啦.....:smile_39:
好大機會今晚都唔早走到架啦:smile_42:

裸泳呢d梗係....:smile_47:
我...........有個習慣 ................................................沖涼果時喜歡攞詠

引用:
原帖由 iris_yan 於 2009-5-14 09:41 AM 發表 查看引用來源

如果去沙灘游夜水 ; 唔水著啦 .

引用:
原帖由 Inliz 於 2009-5-14 09:44 AM 發表

你幾時去夜黑媽媽既地方游水丫 :smile_46:
唔開次所燈黎沖涼....

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆