上一頁下一頁
發新話題

~徵一班鍾意篤波既男/女性朋友~

收藏  |  訂閱
744  6.0k

引用:
原帖由 yin717104 於 2009-5-5 01:02 AM 發表 查看引用來源

咁打波係娛樂既一種.....梗係嬉戲啦:smile_40:
拿....你d氣勢嚇親人啦:smile_38: :smile_30:

引用:
原帖由 Inliz 於 2009-5-5 01:00 發表 查看引用來源

你入完黎就走左啦咩??  
阿賢話當嬉戲下喎:smile_46:
咁又真係嬉戲架 only .... :smile_27:

年紀大冇眼水啦 唔嬉戲都唔得啦:smile_30:

引用:
原帖由 Inliz 於 2009-5-5 01:03 AM 發表 查看引用來源

我地唔夠人多卦:smile_13:
唔係呀....36都係細房黎架咋....
妳book房咪同佢要有洗手間囉
39都有架....我去過

引用:
原帖由 Inliz 於 2009-5-5 01:01 AM 發表

你同我企係度丫:smile_38: :smile_38:
企定ed!!

引用:
原帖由 Inliz 於 2009-5-5 01:05 AM 發表 查看引用來源

拿....你d氣勢嚇親人啦:smile_38: :smile_30:
我冇呀.....我好低調架咋

上次同啊邊個邊個打完到依家都冇打過啦

引用:
原帖由 yin717104 於 2009-5-5 01:06 AM 發表 查看引用來源

唔係呀....36都係細房黎架咋....
妳book房咪同佢要有洗手間囉
39都有架....我去過
搞錯呀, 教練果日做咩唔同我地爭取架:smile_22: :smile_22:

搞到俾人跟...:smile_42:

引用:
原帖由 Inliz 於 2009-5-5 01:09 AM 發表 查看引用來源

搞錯呀, 教練果日做咩唔同我地爭取架:smile_22: :smile_22:

妳地book左佢先到呀嘛:smile_13:

引用:
原帖由 Wai.s 於 2009-5-5 01:05 AM 發表 查看引用來源

咁又真係嬉戲架 only .... :smile_27:

年紀大冇眼水啦 唔嬉戲都唔得啦:smile_30:
我唔記得你係咪有私家q

引用:
原帖由 Inliz 於 2009-5-5 01:09 發表 查看引用來源

in in    你唔係話 book 羽毛球 打架咩  幾時有得打,仲有乜對手呀:smile_41:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆