上一頁下一頁
發新話題

徴 男性朋友 呀~~~

收藏  |  訂閱
434  11.6k

引用:
原帖由 charalex 於 2009-4-30 11:40 PM 發表 查看引用來源
就算你set左個目標,當你見到個你覺得會同佢有可能ga人,就會唔理你自己所set ga野~~
哈哈哈~~~~係咁架啦~~~你講得岩..............
諗就梗係天下無敵..........兼且日日會加條件添............
返到現實,就講返現實lu..........

引用:
原帖由 溶化之冬 於 2009-4-30 11:40 PM 發表 查看引用來源

都係,綠聚綠散,一d都唔到你話事..........
雖然唔係好信前世今生,但總覺得呢個理論好有道理
我好相信"既來之,則安之"

引用:
原帖由 溶化之冬 於 2009-4-30 11:37 PM 發表 查看引用來源

非誠勿擾   
無睇過添:smile_13:

引用:
原帖由 溶化之冬 於 2009-4-30 11:42 PM 發表 查看引用來源

哈哈哈~~~~係咁架啦~~~你講得岩..............
諗就梗係天下無敵..........兼且日日會加條件添............
返到現實,就講返現實lu..........
目標.....係唔可以set得太死,要隨時間環境更改~~

引用:
原帖由 charalex 於 2009-4-30 11:42 PM 發表 查看引用來源
我好相信"既來之,則安之"
岩既........事事順其自然.......應該係最舒服自在.............
但係生活中,有時總係有d唔甘心既感覺.........

引用:
原帖由 kennybeckham 於 2009-4-30 11:44 PM 發表 查看引用來源

無睇過添:smile_13:
哈哈,應該少d人睇,係舒淇同葛優做既,以徴婚帶出主題

你有??次拍拖經驗:smile_41: :smile_41:

引用:
原帖由 溶化之冬 於 2009-4-30 11:44 PM 發表 查看引用來源

岩既........事事順其自然.......應該係最舒服自在.............
煩惱係來自己~~七情六慾係人都有(我未看破,失敗)

引用:
原帖由 溶化之冬 於 2009-4-30 11:44 PM 發表 查看引用來源

你係咪想講有D事會令人無奈:smile_41:

引用:
原帖由 溶化之冬 於 2009-4-30 11:45 PM 發表 查看引用來源

哈哈,應該少d人睇,係舒淇同葛優做既,以徴婚帶出主題
你睇左:smile_41:
覺得點:smile_41:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆