上一頁下一頁
發新話題

0428 沙灣開心報告

收藏  |  訂閱
334  8.3k

thanks for share report

引用:
原帖由 wataru 於 2009-5-1 01:21 AM 發表 查看引用來源

其實藍毛算唔錯﹐真系任飲﹐佢地去吃飯﹐我地便飲左兩盆﹐成班師兄都系飲左一盆唔夠﹗﹗﹗
哈哈, 我都係次次食完飯先去玩, 佢地中途去哂食飯, 咁有D女吾去食0架嘛! 咁K房入面女就多過仔! 呢段時間仲好玩:smile_47:

引用:
原帖由 小強@Ibanez 於 2009-5-1 01:17 AM 發表

每次去完都會多多一個囡囡電話號碼, 有時真係吾鬼記得邊個打邊個
其實你都未必番o桌﹐羅電話黎做乜呀﹗﹗﹗:smile_46:

引用:
原帖由 小強@Ibanez 於 2009-5-1 01:08 發表 查看引用來源

係嘅係嘅, 不過如果佢係專登去搵條女嘅話, 其實吾駛比250比藍毛跟佢團吖
佢唔係叫條女來玩  只係次次走人先叫條女來姐

引用:
原帖由 小強@Ibanez 於 2009-5-1 01:23 AM 發表

哈哈, 我都係次次食完飯先去玩, 佢地中途去哂食飯, 咁有D女吾去食0架嘛! 咁K房入面女就多過仔! 呢段時間仲好玩:smile_47:
咪系啦﹗﹗﹗HAPPY HOUR 嘛﹗﹗﹗:smile_47: :smile_47: :smile_47:

引用:
原帖由 wataru 於 2009-5-1 01:24 AM 發表 查看引用來源

其實你都未必番o桌﹐羅電話黎做乜呀﹗﹗﹗:smile_46:
吾係0架, 係ok嘅先攞電話0架! 不過講真, 返到香港第二朝都可能吾記得左個樣喇, 有D下次見到面先記得返

引用:
原帖由 wataru 於 2009-5-1 01:24 發表 查看引用來源

未係  拿電話係準備番食嫁咩 :smile_34:

引用:
原帖由 JackySam 於 2009-5-1 01:24 AM 發表 查看引用來源

佢唔係叫條女來玩  只係次次走人先叫條女來姐
我知邊條女呀, 上次見過, 不過就吾記得個樣喇
你地0個晚喺沙灣玩完仲有無下場呀?

引用:
原帖由 wataru 於 2009-5-1 01:25 AM 發表 查看引用來源

咪系啦﹗﹗﹗HAPPY HOUR 嘛﹗﹗﹗:smile_47: :smile_47: :smile_47:
不過中途食飯都有個好處嘅, 飲飲下走去食東1, 無咁易醉吖嘛!
不過你地飲得, 就吾駛啦

引用:
原帖由 JackySam 於 2009-5-1 01:27 AM 發表 查看引用來源

未係  拿電話係準備番食嫁咩 :smile_34:
有時D女問到攞電話, 咁無理由吾比佢姐

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆