上一頁下一頁
發新話題

原來男友同我拍拖10個月..只系為左做愛...

收藏  |  訂閱
112  9.1k

引用:
原帖由 SIu_tszBB-3- 於 2009-4-27 05:34 PM 發表

但佢又叫我同佢玩PHONE SEX....
我真系5知佢想點...

或者喇,,多謝你^^"
今晚合埋隻手...or 合埋隻腳..祈禱下..聽日or後日就有ga la

引用:
原帖由 大大LOOK 於 2009-4-27 05:37 PM 發表 查看引用來源

你有幾餓丫........:smile_04:
餓到...要食好多野
引用:
原帖由 舊類型人 於 2009-4-27 05:38 PM 發表 [url=redirect.php?goto=findpost&pid=201102204&ptid=9566908][/url]

咁傷害,中傷,鞭打(sm都算),遺棄, 絆倒,斥責(呢樣我覺得冇問題...你錯話你都唔得???)
以上呢d....有冇發生o係你身上??
除左sm ..其佢几乎都有過ge,,

引用:
原帖由 SIu_tszBB-3- 於 2009-4-27 05:34 PM 發表

但佢又叫我同佢玩PHONE SEX....
我真系5知佢想點...

或者喇,,多謝你^^"
驚你唔信丫嘛, 咪真係叫你玩囉...

拿, 你自己cool down一陣
慢慢諗清楚先

本身你地都拍緊拖
如果佢係為左性需要
同你分手黎托咩...
繼續同你拍拖咪得囉

如果你地根本拍緊拖, 佢想同你phone sex, 我相信唔係咩問題 = ="

咁... 做乜要同你分手, 再問你phone sex??
成件事根本就好唔合邏輯 = =

講真, 佢呢個理由
我相信十個女仔, 十個都會發火
一係佢係 on 99, 以為咁同個女仔講, 會有人肯制
如果唔係, 我覺得佢係特登激你多

引用:
原帖由 lazycute 於 2009-4-27 05:39 PM 發表 查看引用來源
餓到...要食好多野
真係咁餓.....:smile_04: 你想食乜先...:smile_47:

世間上有太多ED人喇...:smile_39:
遇人不屬啦...人生係咁架喇,E個唔走,
點會有個仲好D野黎吖.
又唔係個個都會好似佢咁有性冇愛既,
唔好難過,唔值得為佢傷心, Support u! siu:smile_38:

引用:
原帖由 大大LOOK 於 2009-4-27 05:43 PM 發表 查看引用來源

真係咁餓.....:smile_04: 你想食乜先...:smile_47:
食飯lor..
吾食食乜

引用:
原帖由 lazycute 於 2009-4-27 05:39 PM 發表 查看引用來源
餓到...要食好多野
咁你想食咩????你太瘦...要食多d...司華力腸岩唔岩???
竟然冇sm???最正o個 part你竟然 miss左...:smile_19: :smile_24:

引用:
原帖由 SIu_tszBB-3- 於 2009-4-27 05:38 PM 發表 查看引用來源

如果系既話...我寧願一世都比佢呃:')
呃到一世就梗係好.........最怕成世光陰俾佢呃到返唔到轉頭時至知就真係恨錯難返喇 ~ :smile_24:

引用:
原帖由 tinlong22 於 2009-4-27 05:39 PM 發表 查看引用來源

驚你唔信丫嘛, 咪真係叫你玩囉...

拿, 你自己cool down一陣
慢慢諗清楚先

本身你地都拍緊拖
如果佢係為左性需要
同你分手黎托咩...
繼續同你拍拖咪得囉

如果你地根本拍緊拖, 佢想同你phone sex, 我 ...
我知點解喇....因為佢同我講佢同我一齊只系為左性需要...
而我自己曾經都講過...我會為佢做任何野...
個陣因為自己太愛佢...為左咩都可以放棄...但E+諗番起覺得好傻~

引用:
原帖由 舊類型人 於 2009-4-27 05:45 PM 發表 查看引用來源

咁你想食咩????你太瘦...要食多d...司華力腸岩唔岩???
竟然冇sm???最正o個 part你竟然 miss左...:smile_19: :smile_24:
:smile_24::smile_24:肥得制..要減肥..
sm 人就有

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆