上一頁下一頁
發新話題

徵尋至愛 ~ 38歲黎玩反轉背脊當王子各女士粗粗地要住先

收藏  |  訂閱
738  6.1k

引用:
原帖由 老苦主 於 2009-4-22 11:10 PM 發表 查看引用來源

我去日本講英文都得咩唔得:smile_34: 最多去英國講國語... 去台灣講日文....:smile_30:
:smile_45::smile_45:...

引用:
原帖由 tess蚊 於 2009-4-22 11:05 PM 發表 查看引用來源
你英文得5得:smile_46::smile_46:
其實我識講日文、英文、國語(識極少), 不過重點係唔識聽:smile_30:

引用:
原帖由 老苦主 於 2009-4-22 11:13 PM 發表 查看引用來源

其實我識講日文、英文、國語(識極少), 不過重點係唔識聽:smile_30:
你係5係中國人:smile_45::smile_45:

引用:
原帖由 tess蚊 於 2009-4-22 11:11 PM 發表 查看引用來源
:smile_45::smile_45:...
咁講真, 英文都可以, 而日文人地講慢點都聽到點 所以以前有去過日本、泰國、台灣 不過台灣全程扮啞齋寫:smile_30:

引用:
原帖由 老苦主 於 2009-4-22 11:16 PM 發表 查看引用來源

咁講真, 英文都可以, 而日文人地講慢點都聽到點 所以以前有去過日本、泰國、台灣 不過台灣全程扮啞齋寫:smile_30:
我訓喇..88:smile_40:

引用:
原帖由 tess蚊 於 2009-4-22 11:14 PM 發表 查看引用來源
你係5係中國人:smile_45::smile_45:
我本 Passport 仲係 BNO:smile_40:

引用:
原帖由 老苦主 於 2009-4-22 11:20 PM 發表 查看引用來源

我本 Passport 仲係 BNO:smile_40:
如果你眷戀做大英帝國的子民,咁BNO絕對無問題,如果你想做個真正中國人特區護照是你的首選:smile_30::smile_30:

引用:
原帖由 tess蚊 於 2009-4-22 11:19 PM 發表 查看引用來源
我訓喇..88:smile_40:
真係瞓先好講!:smile_30::smile_30::smile_30:

不過我就要 Check 埋少少野先瞓得....
同妳講: Good night! 蚊女先:smile_38:

引用:
原帖由 老苦主 於 2009-4-22 11:22 PM 發表 查看引用來源

真係瞓先好講!:smile_30::smile_30::smile_30:

不過我就要 Check 埋少少野先瞓得....
同妳講: Good night! 蚊女先:smile_38:
88喇:smile_40:

引用:
原帖由 tess蚊 於 2009-4-22 11:22 PM 發表 查看引用來源
如果你眷戀做大英帝國的子民,咁BNO絕對無問題,如果你想做個真正中國人特區護照是你的首選:smile_30::smile_30:
咁我知道真正漢奸持乜好:smile_03:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆