上一頁下一頁
發新話題

【萬里長徵】.......... 神經俠侶 易唔癡

收藏  |  訂閱
745  5.0k

引用:
原帖由 瑩*~ 於 2009-4-7 11:55 AM 發表 查看引用來源

:smile_30: 貓太得意了
真既定你呢隻呢.....:smile_38:

引用:
原帖由 iris_yan 於 2009-4-7 11:52 AM 發表 查看引用來源

你起身喇?:smile_40:
做乜今朝叫我拉豬既....好少可喎...:smile_13:
食左早餐未?:smile_38:
嗯:smile_40: :smile_40:

咁我都唔知叫乜好:smile_13: 見到簽名有字埋跟字叫囉:smile_13:
咁點叫好D呀:smile_44:

未呀~連牙仔都未刷:smile_30:

引用:
原帖由 Inliz 於 2009-4-7 11:53 AM 發表

係咪靚仔....
妖...你咪見過囉張相....msn果張呀...
西裝靚仔係logistic....果邊架...都係manager....唔明點解呢度d ger咁後生...又咁靚仔...:smile_46: 唸下啦...唸下啦... :smile_03: ......2個do比人落左訂喇不過...

mor mor呀:smile_38:

引用:
原帖由 iris_yan 於 2009-4-7 11:56 AM 發表 查看引用來源

妖...你咪見過囉張相....msn果張呀...
西裝靚仔係logistic....果邊架...都係manager....唔明點解呢度d ger咁後生...又咁靚仔...:smile_46: 唸下啦...唸下啦... :smile_03: ......2個do比人落左訂喇不過. ...
我要轉公司....等第3個出現.....:smile_04:

引用:
原帖由 瑩*~ 於 2009-4-7 11:55 AM 發表 查看引用來源

:smile_30: 貓太得意了
鬼仲得意呀:smile_29: :smile_29:

引用:
原帖由 白毛仔 於 2009-4-7 11:57 AM 發表 查看引用來源
鬼仲得意呀:smile_29: :smile_29:
你尋晚未嚇鬼屎咩

引用:
原帖由 Inliz 於 2009-4-7 11:56 AM 發表

兩隻都係

引用:
原帖由 Inliz 於 2009-4-7 11:56 AM 發表 查看引用來源

聽講19的朋友果日約左同事食飯...唔得閒教你地篤波喇:smile_38:
不過19都好勁..你一定好快上手:smile_38:

引用:
原帖由 cherrydobee 於 2009-4-7 11:57 AM 發表 查看引用來源
mor mor呀:smile_38:
早呀, 車厘.....
你同你的朋友會唔會黎呀:smile_38:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆