上一頁下一頁
發新話題

徵尋至愛 ~ 13888日的等就是為天賜的妳入來一遇

收藏  |  訂閱
736  4.5k

引用:
原帖由 老苦主 於 2009-4-9 09:26 PM 發表 查看引用來源
:smile_44: 妳睇下先講...
http://www.188channel.com/viewthread.php?tid=9430777

都唔知真定假.... :smile_41:
其次唔明, 好色可能萬世前都存在係男性基因內, 但好色成咁, 我就覺得真係久經訓練.... 而解決方 ...
冇咩意見/見bo:smile_46:

引用:
原帖由 老苦主 於 2009-4-9 11:05 PM 發表 查看引用來源

有冇跟條link走去睇個女仔問"怎樣解決男友好色問題?":smile_44:
冇得解決

引用:
原帖由 tess蚊 於 2009-4-9 11:10 PM 發表 查看引用來源
冇咩意見/見bo:smile_46:
好似見怪不怪咁:smile_14: 我就覺得現今年輕一輩係咪咁需要一個叫男朋友既男性生物:smile_27:

引用:
原帖由 tess蚊 於 2009-4-9 11:10 PM 發表 查看引用來源
冇得解決
唉.... 如果有假期又唔洗諗去泰國:smile_45:

引用:
原帖由 老苦主 於 2009-4-9 11:14 PM 發表 查看引用來源

好似見怪不怪咁:smile_14: 我就覺得現今年輕一輩係咪咁需要一個叫男朋友既男性生物:smile_27:
係見慣:smile_19:...NOT 見怪
現今年輕一輩係咪咁需要一個叫男朋友既男性生物<----你又吾係佢地~一定有D吾同諗法GA~

引用:
原帖由 老苦主 於 2009-4-9 11:15 PM 發表 查看引用來源

唉.... 如果有假期又唔洗諗去泰國:smile_45:
鳴...我dad&mum明天反大陸:smile_24::smile_24:

引用:
原帖由 tess蚊 於 2009-4-9 11:16 PM 發表 查看引用來源
係見慣:smile_19:...NOT 見怪
現今年輕一輩係咪咁需要一個叫男朋友既男性生物<----你又吾係佢地~一定有D吾同諗法GA~
今日好唔掂... 又畀妳捉到錯字添:smile_40:

至於諗法我當然想知佢地點諗啦:smile_38: 妳唔記得, 算命佬一定要知多o的唔同年代既人既想法先得:smile_44:

引用:
原帖由 tess蚊 於 2009-4-9 11:17 PM 發表 查看引用來源
鳴...我dad&mum明天反大陸:smile_24::smile_24:
咁大鑊... 咁咪無論人仔、狗仔都要食自己:smile_30:

引用:
原帖由 老苦主 於 2009-4-9 11:23 PM 發表 查看引用來源

今日好唔掂... 又畀妳捉到錯字添:smile_40:

至於諗法我當然想知佢地點諗啦:smile_38: 妳唔記得, 算命佬一定要知多o的唔同年代既人既想法先得:smile_44:
呃呃哄哄又一餐

引用:
原帖由 老苦主 於 2009-4-9 11:25 PM 發表 查看引用來源

咁大鑊... 咁咪無論人仔、狗仔都要食自己:smile_30:
係:smile_24::smile_24::smile_24::smile_24::smile_24:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆