上一頁下一頁
發新話題

想找條件好的女友,18-33歲接受我35就得<千萬身家又如何>

收藏  |  訂閱
195  2.6k

引用:
原帖由 多利士 於 2009-4-17 10:54 AM 發表 查看引用來源

唔通係..........:smile_14: :smile_14: :smile_14:
唉......無腳O既雀仔....:smile_39:

引用:
原帖由 kupapa 於 2009-4-17 10:55 AM 發表 查看引用來源

我淨係記得城嫂對眼成日都碌到好大咋.....:smile_14:
係呀,難得走難都咁靚咁有儀態:smile_40:

引用:
原帖由 多利士 於 2009-4-17 10:57 AM 發表 查看引用來源

係呀,難得走難都咁靚咁有儀態:smile_40:
多多係唔係去左同汪生慶祝生日呀.....:smile_38:

引用:
原帖由 kupapa 於 2009-4-17 01:46 PM 發表 查看引用來源

多多係唔係去左同汪生慶祝生日呀.....:smile_38:
排隊都輪唔到我啦~~:smile_13:

引用:
原帖由 多利士 於 2009-4-17 01:47 PM 發表 查看引用來源

你唔係同佢係埋一齊好耐喇咩:smile_41:

引用:
原帖由 多利士 於 2009-4-17 01:47 PM 發表 查看引用來源

人地得你一個之嘛....梗係唔使要你排隊輪啦......:smile_40:

引用:
原帖由 你奧仔 於 2009-4-17 01:51 PM 發表 查看引用來源

你唔係同佢係埋一齊好耐喇咩:smile_41:
佢唔係同你一齊仲耐咩!? :smile_14:

引用:
原帖由 kupapa 於 2009-4-17 01:52 PM 發表 查看引用來源

嘩...

你明知呢個係千真萬確既事實...就唔好講出黎啦:smile_22: :smile_22:

引用:
原帖由 kupapa 於 2009-4-17 01:52 PM 發表 查看引用來源

睇返個註冊時間,係耐你幾日喎

引用:
原帖由 你奧仔 於 2009-4-17 01:53 PM 發表 查看引用來源

嘩...

你明知呢個係千真萬確既事實...就唔好講出黎啦:smile_22: :smile_22:
你奧仔~~~~未死呀?:smile_38:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆