上一頁下一頁
發新話題

請教教我能怎樣做??

收藏  |  訂閱
126  2.0k

引用:
原帖由 little~i 於 2009-3-23 03:14 PM 發表 查看引用來源

係啦,講極都係咁...死火啦~~
但我又愛佢喎,咁點算好???
嚇佢話佢再唔改進佢既性技巧 ~ 妳會餓到佢學識一招半式為止 :smile_47:

引用:
原帖由 top-gun-gun 於 2009-3-23 03:15 PM 發表

佢都話講左都無用, 講完又唔改咯....
咁嚇佢唔比佢扑la...應該可以嚇到佢j都縮埋

引用:
原帖由 waiwaiwai3 於 2009-3-23 03:19 PM 發表 查看引用來源

咁嚇佢唔比佢扑la...應該可以嚇到佢j都縮埋
邊有用架?????????????

當佢講左, 咁佢男友會點答呢???
"咁我第時攪妳落力d 囉..." 咁呀 ??

引用:
原帖由 little~i 於 2009-3-23 15:14 發表 查看引用來源

係啦,講極都係咁...死火啦~~
但我又愛佢喎,咁點算好???
你地個relationship開始左幾耐???
世上冇話邊個冇左邊個唔得, 如果情況一直唔改善, 忍痛割愛都要啦...

引用:
原帖由 亂交G宴 於 2009-3-23 03:16 PM 發表 查看引用來源

嚇佢話佢再唔改進佢既性技巧 ~ 妳會餓到佢學識一招半式為止 :smile_47:
咁我E段時間點算....?

引用:
原帖由 人類 於 2009-3-23 03:26 PM 發表 查看引用來源

世上冇話邊個冇左邊個唔得, 如果情況一直唔改善, 忍痛割愛都要啦...
8個月丫嘛.....

講得am~!!

呢個男人都不懂溫柔, 飛咗佢啦.

引用:
原帖由 人類 於 2009-3-23 03:26 PM 發表 查看引用來源

我同佢8個月咋

引用:
原帖由 little~i 於 2009-3-23 03:27 PM 發表 查看引用來源

妳呢一句既後果會係好多人 pm u

引用:
原帖由 little~i 於 2009-3-23 15:27 發表 查看引用來源

暫時忍住先...或自己搞住先!.:smile_13: ..唔通你想搵第二個幫手!:smile_34:

講真...你冇咩反應...佢都應該冇癮!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆