上一頁下一頁
發新話題

<<小天使........誠徵各方好友來同我傾心事>>第三回

收藏  |  訂閱
741  4.7k

引用:
原帖由 傷心小天使 於 2009-3-22 10:04 發表 查看引用來源

我又要
唔該:smile_38: :smile_38: :smile_38:

妳幾時黎食呀?:smile_30:

引用:
原帖由 傷心小天使 於 2009-3-22 10:15 AM 發表 查看引用來源

唔知食咩好

請試下

引用:
原帖由 傷心小天使 於 2009-3-22 10:14 AM 發表 查看引用來源

三笑早晨......................:smile_43: :smile_43:
去食早餐呀你:smile_41:

引用:
原帖由 笑天下人 於 2009-3-22 10:19 AM 發表 查看引用來源
去食早餐呀你:smile_41:
我請佢食緊

突然又頭暈..................又係時間要訓一訓........:smile_27: :smile_27:

[quote]原帖由 傷心小天使 於 2009-3-22 10:25 AM 發表 查看引用來源
突然又頭暈..................又係時間要訓一訓........:smile_27: :smile_27: [/

quote]係唔係咁

[quote]原帖由 驀然回首 於 2009-3-22 10:27 AM 發表 查看引用來源
[quote]原帖由 傷心小天使 於 2009-3-22 10:25 AM 發表 查看引用來源
突然又頭暈..................又係時間要訓一訓........:smile_27:  

我點會唔著衫訓攪呀:smile_22: :smile_22:

首首..............你係咪玩野呀:smile_27: :smile_27:

引用:
原帖由 驀然回首 於 2009-3-22 10:27 發表 查看引用來源
突然又頭暈..................又係時間要訓一訓........:smile_27: :smile_27: [/http://pic.nipic.com/2 ...

你想話佢要含住.......隻手指訓?

引用:
原帖由 傷心小天使 於 2009-3-22 10:02 AM 發表 查看引用來源

但如果返工比人針對...........................
唔洗返工咁遠...這個討論區大把人樂於此道:smile_38: :smile_38:
如果人地玩針對......當他們透明好喇!!!他們無修養,我地不能與他們一般見識....
無謂為e啲人..令自己唔開心呀!!况且十隻手指都有長短..又何必與他們計較呢??
天使..最重要妳自己問心無愧,無愧天地之間..自己開心便得囉!!不需要理別人指指點點......

引用:
原帖由 驀然回首 於 2009-3-22 10:22 AM 發表 查看引用來源
我請佢食緊
食乜呢:smile_30: :smile_30: :smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆