上一頁下一頁
發新話題

314Copy團慶生空難包告

收藏  |  訂閱
120  3.4k

引用:
原帖由 CP-5 於 2009-3-17 03:37 PM 發表 查看引用來源

金魚打黎喊住咁問係唔係要同佢分手???
唔係啊死野....你記唔記得我同你講我之前條女係邊到ga.....
佢星期四打俾我同我講做咩唔打俾佢之後可樂同r 見證住我同佢分手...
今日都俾我問我做咩唔打俾佢..你真係咁想同我分手咩.....咁講
金魚等佢真係想做我條女先算啦....

引用:
原帖由 type-r929 於 2009-3-17 03:38 PM 發表 查看引用來源

又唔好話照唔照顧既...傻啦, 可樂出到聲,我幫到一定幫, 其實個便係多女d,多mami姐 , 不過個個都無咩野既...最緊要係金魚自己d囡囡聽話既, 一般都無咩大問題, 有錢佬d管理層幾好既, 真係做野,同講道理的...放心,  ...
當你見到佢個樣成個16歲咁...我都唔知佢點lead 人.....唉~有時間我去你個邊坐番晚睇下佢先:smile_13:

引用:
原帖由 冥界雙子座 於 2009-3-17 03:41 PM 發表 查看引用來源

唔係啊死野....你記唔記得我同你講我之前條女係邊到ga.....
佢星期四打俾我同我講做咩唔打俾佢之後可樂同r 見證住我同佢分手...
今日都俾我問我做咩唔打俾佢..你真係咁想同我分手咩.....咁講
金魚等佢真係想做我 ...
咪同佢講係分手呀~~~~我而家中意玩金魚~~~吹咩~~!!!:smile_38:

引用:
原帖由 冥界雙子座 於 2009-3-17 03:45 PM 發表 查看引用來源

當你見到佢個樣成個16歲咁...我都唔知佢點lead 人.....唉~有時間我去你個邊坐番晚睇下佢先:smile_13:
我都想睇下~~~!!!:smile_38:

引用:
原帖由 CP-5 於 2009-3-17 03:48 PM 發表 查看引用來源

咪同佢講係分手呀~~~~我而家中意玩金魚~~~吹咩~~!!!:smile_38:
咁我對佢唔係無感情佢個樣又唔係差....

引用:
原帖由 冥界雙子座 於 2009-3-17 03:50 PM 發表 查看引用來源

情場浪子 :smile_47:

引用:
原帖由 冥界雙子座 於 2009-3-17 03:38 PM 發表

佢阿姐?r嫂 定係佢大媽?
佢話佢一個月要做2萬生意= .=點做啊.....
通常我地都叫大媽做大姐既...唔好叫人甘老嘛...呵呵...其實2萬額唔難做架, 你幫佢訂多幾間房就得啦...呵呵

引用:
原帖由 冥界雙子座 於 2009-3-17 03:50 PM 發表 查看引用來源

你第時兩邊走啦.....:smile_47:

引用:
原帖由 CP-5 於 2009-3-17 03:53 PM 發表 查看引用來源

你第時兩邊走啦.....:smile_47:
凸然間諗起 一句野 多情自古空如恨

引用:
原帖由 type-r929 於 2009-3-17 03:53 PM 發表 查看引用來源

通常我地都叫大媽做大姐既...唔好叫人甘老嘛...呵呵...其實2萬額唔難做架, 你幫佢訂多幾間房就得啦...呵呵
無咁多人力物力幫佢......

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆