上一頁下一頁
發新話題

係sex shop嘅艷遇 (update the ending 21/3-12:45)

收藏  |  訂閱
574  102.9k

引用:
原帖由 vsvm 於 2009-3-16 04:55 PM 發表 查看引用來源

冇錯,,,好耐末同你傾過計仔啦:smile_24:
係咩...好耐咩....我有同你傾過架...
死喇....冇印象tim...
唔緊要啦 ~~ 重新認識過一樣啫~~

引用:
原帖由 CCandy 於 2009-3-16 04:48 PM 發表 查看引用來源

你可唔可以著底少少件衫 :smile_13::smile_13:
再低吾出得街,比人ban:smile_30:

引用:
原帖由 supersweet 於 2009-3-16 04:52 PM 發表 查看引用來源

咁緊係有啦 ~~ 唔係d時間點過呀 ~~~ 呵呵 ~~
你時間咁多.....咁未:smile_13:

引用:
原帖由 菲立斯 於 2009-3-16 04:57 PM 發表 查看引用來源

你時間咁多.....咁未:smile_13:
咁咩呀 ~~ 哈哈~~

引用:
原帖由 supersweet 於 2009-3-16 04:55 PM 發表

唔得呀 ...我好急見到你嘛 ~~ 三個鐘唔夠用呀...加鐘唔該~~:smile_47:
早D講丫嘛~~早知一早就同啊姐講過夜啦~~~~:smile_13: :smile_13: :smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 supersweet 於 2009-3-16 04:57 PM 發表 查看引用來源

咁咩呀 ~~ 哈哈~~
咁未要個對手好得閒 or 好多對手先得囉:smile_30:

引用:
原帖由 supersweet 於 2009-3-16 02:53 PM 發表 查看引用來源
............佢一嘢攬住我個咀錫咗落我個咀到, 仲要申埋條脷過黎tim....個下嚇一嚇....但係就好"林"  哈哈 ~~ (話哂俾個靚仔咀喎) 個人仲有dhigh high地tim......約咀咗1分鐘左右到....佢就停咗...然後同我講...你好可愛...我會返黎再搵你架.....等你同我用呢支捧捧呢 ~~~..........
...
女仔你有無嗌......唔好...停........呀.........

靚仔鬼佬係著數 d ......:smile_45: :smile_45: :smile_45:

:smile_24:

我去 d sex shop 得 d 亞嬸.......

引用:
原帖由 roby0821 於 2009-3-16 04:54 PM 發表 查看引用來源

你當我色盲啊~~~~ :smile_46:
我估佢講真!!!下身ㄚ嘛 (冇影到):smile_30:

引用:
原帖由 supersweet 於 2009-3-16 04:56 PM 發表 查看引用來源

係咩...好耐咩....我有同你傾過架...
死喇....冇印象tim...
唔緊要啦 ~~ 重新認識過一樣啫~~
我有你msn wo...算啦..你係唔會記得我係邊個..哈哈

係呢, 你今晚仲會online嗎??

我宜家要走啦, 但好想同你傾計 t_t

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆